Borderlands 3 Studio pare să diminueze presiunea juridică în bătălia curții cu fostul angajat

0
36

Gearbox

Software, studioul din spatele Borderlands 3, pare să-și întărească poziția într-o bătălie legală cu un fost angajat.

Compania a amenințat anterior că va depune o plângere oficială împotriva lui Wade Callender, fostul său consilier general, dar de atunci a renunțat la această amenințare și a depus o nouă petiție care elimină unele dintre pretențiile sale inițiale.

Poligonul raportează că, în cea mai recentă depunere a instanței, cutia de viteze a scos o secțiune care a acuzat-o pe Callender de încălcarea datoriei sale fiduciară prin dezvăluirea de informații confidențiale.

Această

afirmație se referea la dezvăluirile făcute în cadrul procesului propriu împotriva lui Callender.

Cutia de viteze a raportat, de asemenea, că nu a depus o plângere la Baroul de Stat din Texas, deoarece a amenințat când a apărut problema juridică. Callender însuși a confirmat că plângerea nu a fost încă depusă, spunând că a contactat direct bara de stat pentru a întreba despre înregistrarea sa.

Disputa în curs de desfășurare a fost un volley de costume și contra-costume.

Cutia

de viteze a depus primul proces împotriva Callender, susținând că nu a reușit să ramburseze un împrumut și că a utilizat în mod necorespunzător cardurile de credit ale companiei.

O lună mai târziu, Callender a intentat procesul împotriva lui Gearbox, susținând că CEO-ul Randy Pitchford a luat 12 milioane de dolari din coșul companiei și, cu mult mai înspăimântător, că a lăsat o unitate USB cu pornografie și secrete comerciale la un eveniment.

Cutia de viteze și-a actualizat apoi petiția inițială printr-un amendament prin care acuza că Callender a încălcat datoria sa fiduciară – această afirmație a scăzut.

Borderlands 3

Pitchford

a fost un punct focal al altor controverse.

Un alt fost angajat, David Eddings, a explicat recent de ce nu-și va relua rolul de Claptrap pentru Borderlands 3.

Asta a condus la un schimb de experiență cu Pitchford până când Eddings a susținut în cele din urmă că Pitchford la atacat fizic la GDC 2017, pe social media.

Frontierele 3