După închiderea sa, mai multe jocuri spontane dispare

0
26

Dacă

te descurci cu închiderea Jocuri Telltale în toamna anului trecut nu este destul de greu, pregătește-te pentru mai multă durere.

Potrivit site-ului de distribuție digitioasă GOG.com, jocurile studioului acum dispărute sunt deletate de la magazin.

O postare pe forumul site-ului afirmă că restul titlurilor Telltale vor fi eliminate din GOG luni, 27 mai la ora 3 AM PST / 6 AM EST / 10 AM UTC / 11 AM BST. Acestea includ Lupul printre noi, Gardienii Marvelului din Galaxie, Hector: Insigna lui Carnage, Batman: The Telltale Series si Batman: Enemy Within, intreaga Sam Povestirile din zonele de frontieră trebuiau, de asemenea, să fie tăiate, dar, conform unei declarații a editorului 2K Games la Eurogamer, „Ne străduim să facem cât mai curând posibil accesul la povestirile digitale de la Borderlands.

Toate

achizițiile digitale anterioare ale jocului va fi desigur onorată și susținută. ” Tales-urile din zonele de frontieră și de mers pe jos nu pot fi achiziționate pe Steam în acest moment.

O mână de alte titluri – cum ar fi Samul complet Odată cu vestea că GOG a tras catalogul Telltale de pe platformă, este posibil ca magazinele PlayStation și Xbox One să se confrunte cu o soartă similară în viitorul apropiat.

Deocamdată, atât magazinul PlayStation Store, cât și magazinul Xbox One listează jocurile Telltale ca fiind disponibile pentru cumpărare.

Studioul

din California și-a închis porțile în octombrie 2018.

Blocurile au șocat fanii, criticii și angajații companiei, în timp ce stufio continua să dezvolte dezvoltarea pe The Walking Dead: Sezonul Final.

Studioul a avut, de asemenea, trei jocuri acum in desfasurare: un al doilea sezon al Game of Thrones, un titlu Stranger Things si The Wolf Among Us: al doilea sezon.

post pe siteLupul dintre noiHector: Insigna de masacruBatman: Seria TelltaleBatman: Inamicul din interiorAgent PuzzlePovestiri din zonele de frontierăZombietrase de pe platformăînchise ușileUrzeala tronurilor