Endgame deține Avatar la US Box Office, încă în lume

0
45

Răzbunători:

Endgame a fost în cele din urmă detronat la box office-ul SUA / Canada în acest week-end, John Wick, capitolul 3: Parabellum, ocupând primul loc.

Filmul Marvel a ajuns, însă, la 771 milioane de dolari pe plan intern, ceea ce înseamnă că a depășit Avatar lui James Cameron ca cel mai mare film de top din Statele Unite și Canada.

Endgame încă trasează Star Wars: The Force Awakens, care a făcut 937 milioane dolari în SUA și Canada pentru a se situa pe poziția 1.

La

nivel mondial, Endgame a realizat acum 2,62 miliarde de dolari.

Ea încă trasează Avatar, care este cel mai mare film din istoria filmului, cu 2,78 miliarde de dolari la nivel global.

Endgame va rămâne probabil în teatre pentru un timp mai îndelungat, deci are încă posibilitatea de a prinde Avatar înainte ca încheierea să se încheie.

Următorul

film mare care va avea un rol potențial în aceste scopuri va fi acest Episod 9 al Războiului Stelelor din decembrie: Răsăritul lui Skywalker.

Endgame a zdrobit deja o varietate de înregistrări în box-office, inclusiv cea mai mare deschidere vreodată pentru un film.

Acest lucru este valabil atât pe plan intern, cât și pe plan mondial, deoarece filmul a ieșit incredibil de puternic din porți.

 $771 million

Săptămâna

trecută, Endgame a depășit cel mai mic cameraman al lui Cameron, Titanic, pentru a deveni cel mai important film din întreaga lume.

Cameron a dat o declarație plăcută în care a felicitat echipa de la Marvel pentru realizarea incredibilă pe care o demonstrează că afacerea de film este viu și înfloritoare.

Următorul film MCU este Spider-Man: Far From Home, o producție Sony realizată în parteneriat cu Marvel, lansată în iulie.

După

aceea, Marvel intenționează să dezvăluie mai multe detalii despre faza 4 a MCU în această vară. Disney a confirmat deja datele de lansare pentru o varietate de filme Marvel, dar a făcut acest lucru fără a atașa anumite filme la aceste date.

Avem unele presupuneri despre ce se întâmplă atunci când, după cum Marvel a confirmat planurile de a merge mai departe cu anumite filme, dar încă așteptăm confirmarea oficială.

Spider-Man: departe de casăFaza 4 a MCU