Există acum trei emisiuni TV războaie în dezvoltare

0
45

În

plus față de regizorul Jon Favreau, noul serial Star Wars, Mandalorian și cel în care actorul Rogue One, Diego Luna, este Cassian Andor, un al treilea program Star Wars pentru Disney este în lucru.

CEO-ul Disney, Bob Iger, a confirmat acest lucru în timpul unei prezentări de astăzi, unde a anunțat, de asemenea, că următorul film Star Wars după Rise of Skywalker va fi de la spectacolele lui D. B. Weiss și David Benioff de la Game of Thrones.

Mandalorianul urmărește povestea unui vânător de recompense jucat de Game of Thrones și actorului Narcos Pedro Pascal, în timp ce cealaltă, fără titlu, cu Luna urmărește povestea lui Cassian Andor și a droidului K-2SO, jucat de Alan Tudyk. În ceea ce privește cel de-al treilea show Star Wars?

Iger

a confirmat că va fi lansat înainte de noul film Star Wars în 2022, dar tot ce trebuia să spună. „Cred că probabil va fi cel puțin o serie de emisiuni live pe care le producem pentru Disney, o serie Star Wars, înainte de lansarea următorului film”, a declarat directorul executiv, după cum a anunțat Entertainment Weekly.

„Cred că aceste seriale TV vor fi extrem de populare pentru fanii Star Wars și foarte valoroase pentru Disney în timp ce ne pregătim pentru următorul set de filme”. Seria de filme Star Wars de pe scena principală se derulează după Rise of Skywalker din decembrie și nu se va mai întoarce până în 2022, când Weiss și Benioff vor fi filmate.

Mandalorianul va avea premiera în noiembrie prin Disney, în timp ce emisiunea Andor / K-2SO va urma în 2021.

Disney

va găzdui, de asemenea, noi emisiuni de televiziune Marvel precum The Falcon și Soldier de iarnă și WandaVision, precum și emisiuni noi bazate pe Hawkeye și Loki.

Disney va avea și o mulțime de programări Fox după achiziționarea companiei, inclusiv Seasons 1-30 din The Simpsons.

Disney are un preț de 7 USD / lună, care este mai mic decât Netflix.

merge pe hiatusurmați în 2021Anotimpurile 1-30 din The Simpsons$ 7 USD / lună