Far de la domiciliu Teaser confirmă Spoiler major

0
41

Când

vine vorba de spoilere în Spider-Man: Far From Home, studiourile Marvel și Sony nu se află aproape nici pe departe la fel de prudente ca și cu Avengers: Endgame.

Un nou promo reușește să strică ceva important care a fost sugerat într-o remorcă anterioară, ceea ce este impresionant deoarece clipul în cauză are doar cinci secunde.

Dacă nu doriți să fiți răsfățați, acum trebuie să nu mai citiți.

Progresul

confirmă faptul că MJ (Zendaya) află identitatea secretă a lui Peter Parker (Tom Holland) ca Spider-Man, făcându-i al doilea prieten de la școala lui Peter să-și dea seama că are puteri extraordinare – celălalt fiind Ned (Jacob Batalon).

Videoclipul a fost prins de un utilizator pe Twitter, care la împărtășit.

Această întorsătură a fost întâlnită în ultimul trailer Spider-Man: Far From Home, în care MJ se confruntă cu Peter cu identitatea sa secretă, spunându-i: „Este cam evident.”

Cu

toate acestea, având în vedere faptul că Marvel Cinematic Universe se bazează pe secretul și greșelile din remorci, era greu de crezut că așa va merge povestea. În ultimul clip, totuși, este clar că nu numai MJ știe, ea și-a dat seama de ea însăși.

Ceea ce rămâne să fim văzuți este tocmai cum o descrie.

Sprijinit, Spider-Man pare să meargă oriunde se află Petru și să apară cu ușurință imediat ce dispare.

Spider-Man: Far From Home

Deci,

poate că nu este atât de greu să-ți dai seama.

Spider-Man: Far From Home vede piesa primului film, împreună cu prima apariție a lui Samuel L. Jackson ca Nick Fury și Cobie Smulders ca Maria Hill de când au apărut în Endgame.

O altă adăugare interesantă este Jake Gyllenhaal ca Mysterio. În timp ce în mod tradițional, Mysterio a fost un răufăcător în benzi desenate, remorcile până acum l-au pictat ca un erou dintr-o dimensiune paralelă. Totuși, suntem convinși că minte și se dovedește a fi ticălosul acestei povestiri.

Spider-Man:

Far From Home se află în teatre pe 2 iulie.

Spider-Man: departe de casă