Filmul Monster Hunter, actrita Milla Jovovich, vorbește la Cannes

0
56

Filmul

Monster Hunter se mișcă constant, producătorii Constantin Film și Impact Pictures – echipa din spatele francizei filmului Resident Evil – au blocat o dată de lansare în 2020 la începutul acestui an.

Actrita de lider Milla Jovovich (seria Reisdent Evil, Hellboy) a vorbit despre viitoarea fantezie a filmului de acțiune de la Festivalul de Film de la Cannes din acest an. Într-un scurt interviu, Variety la întrebat pe Jovovich despre ce ar trebui să aștepte fanii următorii.

Jovovich a cedat imediat cu „Oh, Monster Hunter 2020!”

Apoi

ea descris filmul ca fiind „incredibil” înainte de a da un context rapid.

Ea spune că antrenamentul pentru film este greu, dar îl face „mental mai capabil să se ocupe de experiențele copleșitoare pe care le trecem cu toții în viața noastră”. Puteți vedea gândurile ei despre filmul de mai jos.

Filmul Monster Hunter îl vede pe Tony Jaa (Furios 7, XXX: Întoarcerea lui Xander Cage), Clifford „T. I.” Joseph Perry, Jim Morrison, Jack Perry, Jim Morrison, Jack Morrison, Jack Morrison, Jack Morrison -Men: Zilele viitorului trecut), și Jin „MC Jin” Au-Yeung (2 Furios 2, Omul cu pumnii de fier).

Avem

detalii despre complotul filmului anul trecut.

Jovovich joacă rolul lui Artemis, liderul unei echipe militare a Națiunilor Unite, care este aspirată într-un alt univers cu monștri.

Personajul lui Jovovich se va alătura echipei Hunter, jucat de Tony Jaa, iar cei doi trebuie să lucreze împreună pentru a închide un portal deschis pentru a împiedica monștrii să invadeze Pământul. Într-o declarație către Variety, Capcom a spus: „Pe parcurs, spectatorii vor face noi descoperiri și vor întâlni fețe familiare și personaje iubite din jocurile precum amiralul” (interpretat de Ron Perlman).

a 2020 release date

Monster

Hunter urmează să fie lansat pe 4 septembrie 2020.