Insula Dead 2 nu a fost anulată

0
53

Insula

Dead 2 a fost anunțată până în 2014, iar dezvoltarea sa a fost fără probleme.

Jocul a fost inițial anunțat cu Spec Ops: The Line studio Yager a anunțat ca dezvoltator.

Dar, în 2015, editorul Deep Silver a anunțat că este vorba despre despărțirea cu Yager, iar ulterior a fost confirmat că Sumo Digital va prelua rolul de dezvoltator principal.

Deep

Silver a fost ulterior achiziționată de THQ Nordic, care este acum editorul Dead Island 2. În această săptămână, THQ Nordic a anunțat câștigurile și a inclus o imagine a logo-ului Dead Island 2.

Acest lucru a sugerat că jocul este încă în lucru, iar CEO-ul THQ Nordic Lars Wingefors a confirmat acest lucru.

„Dead Island 2 este încă lucrat.

Stați

liniștit”, a spus el (prin intermediul IGN).

Asta e tot ce a trebuit să spună Wingefors în legătură cu subiectul Dead Island 2.

Nu există încă nici un cuvânt în legătură cu momentul în care Dead Island 2 s-ar putea relua sau care ar putea fi schimbările De asemenea, în timpul convorbirii, Wingefors a vorbit despre conducta masivă de dezvoltare a companiei THQ Nordic.

Dead Island 2

El

a spus că compania are 80 de proiecte în lucrări, dintre care 32 de titluri au fost anunțate și 48 care sunt neanunțate.

Titlurile neanunțate includ jocuri noi de la Warhorse de la Kingdom Come, Volition developer Saints Row și jocurile Metro dev 4A. Cu ani în urmă, sa afirmat că Dead Island 2 ar avea un accent puternic pe combaterea corpului și pe jocurile de rol.

Potrivit Deep Silver, va avea, de asemenea, arme artizanale „never-before-seen”. Jocul este alimentat de Unreal Engine 4 și va duce jucătorii în locuri precum Podul Golden Gate din San Francisco și Veneția Beach.

O

alta caracteristica a fost „multiplayer” fara probleme pentru pana la opt jucatori care pot „coopera, concura sau pur si simplu coexista”. Editorul a descris acest lucru ca o „experiență multiplayer nou-gen”. Totuși, rămâne să vedem ce s-ar fi putut schimba pe parcursul dezvoltării tumultuoase a jocului.

E3 2019 se apropie luna viitoare, dar nimic până acum nu a sugerat că Dead Island 2 va reveni la show-ul de jocuri.

Insula Dead 2tot drumul inapoi in 2014Spec Ops: Liniaveniturile anunțate