Pokemon Du-te aducerea a trei legendari în curând

0
44

Pokemon

Go este în curs de desfășurare eveniment extraordinar Raid Week este setat să încheie pe 28 mai, oferindu-le jucătorilor o șansă de a lupta noi șefii Raid și câștiga bonusuri suplimentare până atunci.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă zgâria mania Raid, cu toate acestea, Niantic a anunțat că aduce trei Pokemon legendari înapoi la gimnastică foarte curând – și de această dată veți avea șansa să vă întâlniți cu formele lor strălucitoare.

Cresselia, Kyogre și Groudon vor reveni ca raiduri de cinci stele în următoarele săptămâni.

Pokemonul

lunar va fi primul care se va întoarce și va apărea în Raids în perioada 27 mai – 18 iunie.

Bazinul de mare Pokemon Kyogre va urma de la 18 iunie până pe 27 iunie, în timp ce Groundon este programat să apară între 27 iunie și 10 iulie.

Este rar să vezi cei trei legendari menționați mai sus în Pokemon Go, deci dacă ai pierdut șansele anterioare de a le prinde, este o bună ocazie să le adaugi în colecția ta.

Fiecare

are, de asemenea, un singur tip, care ar trebui să faciliteze pregătirea unei echipe pentru a le contracara.

Cresselia de tip psihic este slabă pentru Pokemon Bug, Dark și Pokemon; Kyogre de tip Apă este vulnerabil la Pokemon din iarbă și electric; iar terenul de tip Groudon are un dezavantaj împotriva lui Grass, Water, and Ice Pokemon. Între timp, încă mai aveți șansa de a prinde Azelf, Mesprit și Uxie.

Triunghiul legendar al lacului va apărea în raiduri până pe 27 mai.

Pokemon Go

Chiar

și după această dată, totuși, va fi posibil să se întâlnească cu Pokemon în sălbăticie, deși șansa de a le întâlni este excepțional de rară. Fiecare legendar este, de asemenea, exclusiv în prezent pentru o anumită regiune, deci nu există nici un cuvânt dacă sau când se vor roti în alte părți ale lumii.

Niantic a anunțat, de asemenea, data următoarei Zile comunitare a lui Pokemon Go.

Evenimentul din iunie este programat să aibă loc sâmbătă, 8 iunie, iar Pokemon-ul prezentat de această dată va fi Slakoth, lenea adorabilă originară din Pokemon Ruby și Sapphire. În plus față de creșterile crescute de Slakoth, ouăle Pokemon se vor arunca la un sfert din distanța pe care o au în mod normal în timpul evenimentului.

Pokemon Du-teEveniment extraordinar de Săptămâna Raidurmătoarea zi comunitară