Qi Invitational vine în Europa

0
55

După

ce Forward Gaming a lovit luna trecută titlul de campionat Qi Invitational Americas, organizatorii au organizat următorul eveniment, de data aceasta pentru Europa.

Dupa succesul din China Dota2 Cupa de iarna a avut loc in decembrie 2018 si Qi Invitational Americas luna trecuta in care Forward Gaming a demonstrat ca au fost regii prin forta Team Team 2: 1 in Grand Finals, Liga Qi a anuntat urmatorul eveniment – Qi Invitational Europe . Turneul online va avea loc în weekend, în perioada 25-27 mai, cu opt echipe de top din Europa și CSI care concurează pentru cota leului din fondul de premiere de 10.000 USD. Toate meciurile vor fi transmise în direct în engleză AICI. Data: 25-27 mai Pariuri: 10 000 USD Etapa de grup: 2 grupe GSL, cele 2 echipe din fiecare grup avansează la playoff Playoff-uri: Bo3 single-elimination, campionul este invitat la LAN Echipe participante: 8 echipe direct invitate Formată în 2017, Liga Qi își propune să devină o autoritate și un organizator de prestigiu, prin combinarea producției, cunoștințelor și expertizei.

Misiunea lor este să permită jucătorilor și echipelor care încă nu au reușit să intre în scenă pentru a putea participa proactiv la turnee internaționale și pentru a-și continua cariera de vis, precum și pentru a ușura introducerea companiilor în industria esporturilor tot mai în creștere.

Redirecționarea jocurilorEchipa echipei