Sharp Lapras disponibile astăzi numai în timpul evenimentului Special Raid

0
50

Pokemon

Go’s Extraordinary Week Raid se apropie de sfârșitul zilei de 28 mai, ceea ce înseamnă că sunt doar câteva zile rămase să se lupte cu noi șefi Raid și să câștige bonusuri suplimentare. Înaintea evenimentului, însă, Niantic deține o zi specială a Lapras Raid astăzi, 25 mai (26 mai în regiunea Asia-Pacific), care vă va oferi șansa de a lupta cu popularul Ice Pokemon în sali de mese – și poate chiar să prindă o strălucitoare.

Ziua Raidului Lapras se desfășoară între orele 11:00 și 14:00. În timpul acestei ferestre, Lapras va apărea ca un șef Raid, iar tu chiar îți vei întâlni forma Shiny.

Mai mult decât atât, veți putea prinde Lapras, care știe că mișcarea exclusivă a evenimentului Ice Shard și Ice Beam.

De

asemenea, puteți câștiga până la cinci Pasaje Raid – elementul de care aveți nevoie pentru a participa la bătăliile Raid – de la Gimnastică în timpul evenimentului.

Puteți citi mai multe detalii despre Ziua Raidului Lapras pe site-ul oficial Pokemon Go.

Acesta nu este singurul eveniment la orizont pentru Pokemon Go. Începând de săptămâna viitoare, Niantic aduce trei Pokemon Legende înapoi la joc.

Cresselia

va apărea în raidurile de cinci stele din 27 mai până în 18 iunie; Kyogre va urma de la 18 iunie la 27 iunie; și Groudon se va întoarce de la 27 iunie la 10 iulie.

Nu numai că acest lucru vă oferă o altă ocazie de a adăuga acești legendari rari la colecția dvs., veți avea șansa de a întâlni forma Shiny a fiecăruia în timpul depunerilor respective ca șefi Raid.

Niantic a anunțat, de asemenea, primele detalii pentru următoarea Zi comunitară Pokemon Go.

Pokemon Go

Evenimentul

lunar se va întoarce sâmbătă, 8 iunie, iar de data aceasta Pokemon va fi Slakoth, lenea adorabilă de la Pokemon Ruby și Sapphire. În timpul Zilei comunitare din iunie, Slakoth va apărea în sălbăticie mult mai des decât în ​​mod obișnuit și veți avea șansa de a prinde varianta Shiny.

Pe deasupra, ouăle Pokemon se vor arunca la un sfert din distanța pe care o au de obicei. În alte știri Pokemon Go, Niantic a lansat recent un nou val de Gen 4 Pokemon.

Gible, Hippopotas, Cherrim și mai multe Pokemon originale din Diamond și Pearl sunt acum disponibile în jocul mobil. În plus, Niantic a introdus noi tipuri de Module de Lure, care atrag anumite tipuri de Pokemon și vă permit să evolueze pe Eevee în Glaceon și Leafeon.

Pokemon Du-teSăptămâna Raid ExtraordinarăSite-ul Pokemon Gourmătoarea zi comunitară