Supravegherea obține în sfârșit o caracteristică foarte solicitată

0
55

Blizzard

a arătat că Overwatch va fi actualizat cu o nouă funcție de reluare, care va permite jucătorilor să se scufunde înapoi în meciurile anterioare și să privească modul în care acțiunea sa desfășurat din orice perspectivă. Caracteristica Replay este disponibilă în prezent pe PC-ul Public Test Realm, unde va fi lansat înainte de a fi oficial disponibil pe toate versiunile jocului.

Așa cum este detaliat pe site-ul Blizzard, jucătorii vor putea să urmărească replicile de la perspectivele persoanei de prima și a celei de-a treia persoane sau să aibă o viziune asupra tuturor.

Acțiunea poate fi accelerată sau încetinită, iar interfața utilizator poate fi de asemenea eliminată. Replicile vor fi accesibile din pagina Profile Player, unde va apărea fila Replays.

Overwatch

va stoca cele mai recente 10 meciuri din toate jocurile, cu excepția modurilor Tutorial și Practice Range.

Cu toate acestea, Blizzard remarcă faptul că replicile vor fi disponibile pe durata unui patch, deci dacă jocul este actualizat la o nouă versiune, repornirea va fi resetată – așa cum se întâmplă și în cazul Reperelor.

Puteți să aruncați o privire la câteva sfaturi pentru utilizarea replay-ului pe care Blizzard l-a oferit pe site-ul său web, de mai jos.

Iată

câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți experiența Replay: * Dacă doriți să aflați cum un anumit jucător folosește un erou, asigurați-vă că îi veți observa pe aceștia și pe inamicul pe care îl atacă. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți diferența dintre stilurile lor de joc. * Folosirea suprapunerii hărții (Ctrl I) pentru a viziona un meci vă va ajuta să înțelegeți cum se desfășoară luptele în echipă. Pictogramele pentru fiecare erou furnizează indicatori de stare pentru a vedea exact ce se întâmplă cu acel jucător. * Pentru cea mai bună vizualizare atunci când utilizați suprapunerea hărții, poziționați camera în sus pe cer și priviți drept în jos la sol.

Acest lucru vă permite să vedeți o hartă aeriene atunci când utilizați instrumentul. * Instalarea camerelor statice în anumite locații vă poate ajuta să vedeți lupte din mai multe perspective și să înțelegeți mai bine rotațiile echipei.

Nu uitați să marcați locațiile în fiecare nou meci. * Dacă creați imagini video evidențiate, nu exagerați de mișcarea lentă. Pentru efectul cel mai dramatic, încetiniți momentele cele mai impresionante ale unui joc sau o luptă în echipă. Evenimentul de aniversare Overwatch este prezent în prezent pe toate platformele și se desfășoară până pe 10 iunie.

<img src='https://stiri-gaming.com/wp-content/uploads/2019/05/upload-image20190526-9649-g6qto4.jpg' alt='Overwatch ‘>

A

introdus o grămadă de piei noi, pe lângă alte produse cosmetice și bătăi rotative.

Blizzard găzduiește, de asemenea, un concurs în joc pentru fanii Ligii Overwatch. Începând cu data de 27-31 mai, jucătorii pot purta o erupție de echipă a echipei Overwatch League și pot participa la meciuri rapide sau competiționale.

Fiecare meci finalizat în timpul purtării unei astfel de piei câștigă un punct pentru echipa reprezentată. Pe 3 iunie va fi anunțată o echipă câștigătoare și echipa câștigătoare va prelua contul oficial OWL Instagram.

ViscolEvenimentul cu ocazia aniversăriibuchet de piei noiContul OWL Instagram