Youngblood – Ce știm și ce vrem

0
44

Au

trecut doi ani de la ultima noastră aventură în lumea bombastică a lui Wolfenstein, uciderea nazistă, dar așteptarea este aproape de sfârșit când Wolfenstein: Youngblood se apropie rapid.

Bethesda se întoarce la E3 2019 cu propria sa conferință de presă din nou, iar fanii Wolfenstein au degetele încrucișate pentru o nouă demonstrație de joc a lui Youngblood înainte de data de lansare din 26 iulie.

Wolfenstein: Youngblood a fost anunțat pentru prima oară la E3 anul trecut.

Jocul

este dezvoltat de MachineGames, care a creat toate cele mai recente jocuri Wolfenstein, deși de această dată este în colaborare cu dezvoltatorul necinstit Arkane Studios.

Youngblood lasă pe B. J. Blazkowicz în urmă și se îndreaptă spre cele două fiice ale sale, Jessica și Sophia.

Setați 19 ani în viitor în anii 1980, surorile gemene se află în Paris, încercând să localizeze BJ și să împrumute o mână de ucidere nazistă acolo unde este nevoie.

Pentru

prima dată în seria rebootată, veți putea juca în mod cooperativ.

Dacă nu ai amicul, sora ta va fi controlată de AI. Din nefericire, nu există planuri de distribuție pentru Youngblood.

Jocul adaugă noi elemente RPG, arme actualizate, noi abilități și gadget-uri.

<img src='https://stiri-gaming.com/wp-content/uploads/2019/05/upload-image20190526-9649-fbwbci.jpg' alt='Wolfenstein: Youngblood‘>

Producătorul

executiv al Youngblood, Jerk Gustafsson, a declarat pentru revista oficială PlayStation Magazine că designul de nivel se va asemăna cu modelul Dishonored.

MachineGames a confirmat, de asemenea, că structura gameplay-ului va fi mai deschisă și ramificată, cu o mulțime de misiuni secundare pentru a rămâne blocată. Misiunile pot fi luate, de asemenea, în orice ordine.

Deoarece nu este un joc cu prețuri complete, așteptăm o versiune condensată a formulei Wolfenstein.

Jocul

este stabilit pentru a costa 29,99 dolari pentru ediția standard și dacă splash out pe 39.99 dolari Deluxe Edition veți avea, de asemenea, acces la un Pass Buddy, unde puteți invita un prieten care nu are jocul să se joace cu tine gratuit.

Jocul va avea doar microtransacții cosmetice și va sosi pe Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch pe 26 iulie.

Până acum, Bethesda a confirmat foarte puțin pentru conferința de presă din 2019.

Deși

este sigur că există o varietate de titluri prezentate, Doom Eternal are un aspect confirmat în acest stadiu.

Todd Howard de la Bethesda a exclus, de asemenea, posibilitatea ca Starfield sau Elder Scrolls VI să facă o apariție, dar nu există niciun cuvânt oficial dacă vom vedea mai mult Wolfenstein: Youngblood.

Având în vedere Wolfenstein: lansările Youngblood în iulie, sperăm să vedem o privire extinsă asupra modului în care va funcționa modul de coop.

<img src='https://stiri-gaming.com/wp-content/uploads/2019/05/upload-image20190526-9649-9m8clv.jpg' alt='E3 2019‘>

Până

acum, se pare clar că acțiunea cu cifru octanic aduce o rentabilitate semnificativă, dar nu trebuie să o verificăm încă în toată gloria sa nedeterminată, așa că sperăm să vină E3.

Campaniile excelente de cooperare nu sunt întotdeauna ușor de realizat, așa că suntem dornici să vedem cum sunt integrate elementele multiplayer cu mecanica de poveste și de luptă. În plus, ne-ar plăcea să aruncăm o privire mai atentă asupra noilor arme, gadget-uri și abilități care au fost tuse pentru Youngblood.

De asemenea, ar fi minunat să afli dacă fiecare gemene va avea o abordare unică de combatere.

Data

de lansare rapidă ne face să fim încrezători că cel puțin parcă din aceste întrebări va fi răspuns E3.