Aladdin face 200 de milioane de dolari după primul weekend; Endgame Still Trailing Avatar

0
60

Cele

mai recente numere de box office din America de Nord, în weekend, sunt în, iar cel mai nou remake al lui Disney, Aladdin, a câștigat week-end-ul cu 86,1 milioane de dolari.

Cifra este de așteptat să crească la aproximativ 105 milioane de dolari, când vor veni numerele zilei memorabile de luni.

Aladdin sa deschis și pe piețele de peste mări în acest weekend, a făcut 121 de milioane de dolari pentru perioada de trei zile de la ecrane internaționale, pentru a împinge filmul la nivel global de box office la 207,1 milioane de dolari după doar un week-end.

Aladdin

nu a obținut cele mai puternice recenzii de la critici profesioniști, dar audiențele reale au iubit-o.

Filmul a obținut un rating A CinemaScore aproape perfect.

CinemaScore este un sondaj de audiență care a văzut un film și nu este neobișnuit ca scorul mediu al criticilor să varieze de la ceea ce publicul se gândea la un film, iar acest lucru pare să fie, de asemenea, cazul lui Aladdin.

O

puternică evaluare CinemaScore sugerează, de asemenea, că Aladdin va continua să funcționeze bine în săptămâna 2 și după aceea din cauza cuvântului pozitiv.

Aladdin îl vede pe Mena Massoud ca Aladdin și Naomi Scott ca Jasmine, iar Will Smith joacă Genie.

Cu peste 200 milioane de dolari în întreaga lume pentru weekendul său de deschidere, Aladdin este cel mai mare început al regizorului Guy Ritchie.

Următorul

său cel mai apropiat a fost Sherlock Holmes din 2009 (deschidere de 62,3 milioane USD).

Aladdin reprezintă, de asemenea, cel de-al doilea cel mai mare box-office al săptămânii de deschidere a lui Smith, doar în spatele grupului de suicide. În ceea ce privește restul casei de week-end, John Wick 3 a făcut 24,4 milioane de dolari în SUA și Canada în primele trei zile ale săptămânii; este de așteptat să urce la 30,5 milioane de dolari când numerele de luni vin pentru a termina numărul 2 în spatele lui Aladdin.

De asemenea, este de remarcat faptul că John Wick 3 a câștigat acum 181,5 milioane de dolari în întreaga lume după doar două săptămâni, ceea ce este înaintea celor 171,5 milioane de dolari pe care John Wick 2 le-a făcut în toată teatrul.

Via Entertainment Weekly\” />

Răzbunători:

Endgame a făcut 16,8 milioane de dolari pentru perioada vineri-duminică pentru a termina pe locul 3; acest număr se așteaptă să urce la 21,9 milioane de dolari pentru weekendul de vacanță din SUA și Canada.

Endgame a câștigat în prezent 2,67 miliarde de dolari în întreaga lume, ceea ce înseamnă că încă mai traversează Avatar (2,78 miliarde de dolari) ca cel mai mare film din istorie. În acest week-end, primele cinci filme de la box-office-ul american și canadian au fost cele de la Pokemon: detectivul Pikachu (13,3 milioane de dolari) și noul film de groază Brightburn (7,5 milioane de dolari) produs de James Gunn.

2.67 miliarde de dolari în întreaga lume