Cum să evolueze Eevee în Leafeon și Glaceon

0
57

Un

nou lot de Gen 4 Pokemon a ajuns în Pokemon Go. Împreună cu Garchomp, Cherrim, Hippowdon și alți câțiva monștri originali din regiunea Sinnoh, jucătorii pot acum să obțină în sfârșit Glaceon și Leafeon, formele de evoluție de tip Ice-and-Grass ale lui Eevee.

Cu toate acestea, modul de a induce aceste evoluții este puțin diferit de cel normal.

Pentru a obține Glaceon și Leafeon, va trebui să utilizați Glacial and Mossy Lures – două noi tipuri de Module Lure introduse recent în joc.

Dacă

nu sunteți sigur de ce sunt sau de felul în care funcționează întregul proces, distrugem tot ce trebuie să știți despre noile Module Lure și cum să evolueze pe Eevee în Glaceon sau Leafeon de mai jos.

Glacial și Mossy Năluci sunt două noi tipuri de Module Lure în Pokemon Go.

La fel ca Lures-urile standard, acestea pot fi plasate în opririle Poke și vor atrage anumite tipuri de Pokemon pentru o perioadă limitată de timp.

Glacial

Naufragii vor atrage în tipuri de apă și gheață, în timp ce Mossy Lures va atrage Bug-, Grass-, and Drums-types.

Există, de asemenea, Lures Magnetic, care va determina apariția mai multor Pokemonuri electrice, oțel și rock. În prezent, singura modalitate de a obține noile Module Lure este să le cumperi de la magazinul de jocuri Pokemon Go.

Fiecare costă 200 de monede și funcționează timp de 30 de minute când este activată. În viitor, Niantic spune că noile Lures vor fi distribuite și ca recompense pentru îndeplinirea sarcinilor de Cercetare Specială. Pentru a evacua Eevee într-una din formele sale Gen 4, va trebui mai întâi să plasați o nălucire Glacial sau Mossy într-o oprire Poke sau să vizitați o oprire în cazul în care una dintre acestea este deja activă. După cum sugerează numele lor, Glacial Lure vă va permite să evolueze Eevee în Glaceon, în timp ce Mossy Lure va permite să-l evolueze în Leafeon.

Dacă

vă aflați în raza de acțiune activă Glacial sau Mossy Lure, mergeți la ecranul detaliat al lui Eevee și veți avea opțiunea de a evolua în evoluția corespunzătoare.

Dacă nu aveți suficiente monede pentru primăvară pentru o nălucă glacială sau mossy, puteți obține Glaceon sau Leafeon folosind un truc de numire Eevee. În ceea ce privește detaliile lui Serebii, dacă dai Eevee o poreclă specifică, va evolua într-una din noile forme când este alimentată. Porecla-l pe Linnea să o evolueze în Leafeon, sau să o numească Rea să o evolueze în Glaceon.

Cu toate acestea, acest truc pare să funcționeze doar o singură dată, așa că va trebui să obțineți mâinile pe o Lace Glacial sau Mossy Lure dacă sperați să adăugați mai mult Glaceon și Leafeon la colecția dvs.

La

fel ca ladylele glaciare și musculare, Lurea magnetică permite, de asemenea, anumitor Pokemon să evolueze atunci când sunt plasate într-o oprire Poke. În mod specific, Magneton și Nosepass pot evolua în Magnezone și respectiv Probopass, atunci când sunteți în apropiere de o atracție magnetică activă. Ca și în cazul lui Glaceon și al lui Leafeon, pentru a obține una dintre aceste evoluții, plasați o lovitură magnetică într-o oprire Poke, faceți clic pe ecranul cu detalii al Pokemonului și veți avea opțiunea de ao transforma în formularul Gen 4.

noul lot din Gen 4 PokemonPokemon Du-teEfectuarea numelui Eevee