John Wick 3 depășește cu 2 săptămâni caseta de box pentru viața lui John Wick 2

0
54

Noul

film John Wick, capitolul 3, este foarte popular.

După o altă performanță puternică la box-office în cel de-al doilea weekend, Capitolul 3 a făcut acum 175,4 milioane de dolari în întreaga lume.

Ce inseamna asta este John Wick 3 nevoie de doar doua saptamani pentru a depasi suma de bani pe care a facut-o John Wick 2 in intreaga sa teatru (171,5 milioane de dolari).

Pentru

a pune acest număr în context mai departe, primul John Wick a făcut 88 milioane de dolari în toată lumea pe parcursul vieții sale.

Franciza devine din ce în ce mai populară cu fiecare versiune, ceea ce explică probabil motivul pentru care John Wick 4 a fost anunțat atât de devreme. În plus, există un film al lui John Wick în film, în timp ce o emisiune TV numită The Continental este în curs de dezvoltare.

Seria John Wick joacă actorul Matrix Keanu Reeves ca un asasin cu un preț pe cap.

El

coboară pe toată lumea în calea lui.

Seria include, de asemenea, Laurence Fishburn, Lance Reddick și Ian McShane, în timp ce Capitolul 3 a adăugat Halle Barry și Anjelica Huston.

Filmul a fost regizat de Chad Stahelski, care la făcut pe John Wick 1 și 2.

Creatorul

lui John Wick și scriitorul filmului, Derek Kolstad, se presupune că sunt implicați împreună cu John Wick 4 în plus față de postul său recent anunțat ca scriitor al filmului de jocuri video Just Cause.

John Wick 4 vine, dar tot ce știm până acum este o dată de lansare: 21 mai 2021.

Sfârșitul lui John Wick 3 a stabilit cu siguranță o altă poveste pentru a fi spus.

Iată

că sperăm că Reeves și Stahelski se vor întoarce pentru al patrulea film.

88 milioane de dolari în întreaga lumeContinentalul