Nintendo Switch Exclusiv Travis Strikes din nou vine în PS4 și PC

0
46

Travis

Strikes Again, spinoff-ul No More Heroes, lansat în ianuarie ca fiind exclusiv pentru Nintendo Switch, se îndreaptă către noi platforme.

Jocul vine pe PlayStation 4 și pe PC, a anunțat directorul jocului Suda51 la evenimentul Momocon 2019 din Atlanta în acest weekend.

Nu există nici un cuvânt despre momentul când Travis Strikes Again va lansa pe PS4 și PC, ce diferențe pot fi comparate cu ediția Switch sau dacă va fi lansată și pe Xbox One.

Developer

Grasshopper Fabrică spune că va anunța mai multe detalii în timp util.

Travis Strikes Again are loc la șapte ani de la evenimentele No More Heroes 2: Lupta Disperată. Într-un complot care este în mod corespunzător absurd, Travis Touchdown se află blocat într-o consolă video de joc bântuită numită Death Drive Mk-II. Împreună cu Badman, Travis trebuie să lupte din șase jocuri de hack-and-slash.

Jocul oferă joc cooperativ cu un jucător ca Travis și celălalt ca Badman; există, de asemenea, atacuri speciale de co-op speciale pentru a scoate.

Check

out Travis Strike Din nou, recenzie video în embed-ul de mai sus pentru a vedea jocul în acțiune. a marcat jocul cu 6/10 în Travis Strikes Again din nou.

Privind înainte, Suda51 a spus că ar putea exista mai multe știri No More Heroes care vin la E3 în iunie.

Terminarea la Travis Strikes Again a sugerat foarte puternic că a fost în curs de dezvoltare un nou joc No More Heroes. Întrebat de Siliconera despre încheiere, Suda a răspuns cu un râs: „Mă întreb ce am fost eu.

S-ar

putea ca Travis să se împace în jur.” [Râde] Sper că în jurul lui E3 voi avea ceva rău să anunțe „. Seria No More Heroes a început cu 2007 No More Heroes pentru Nintendo Wii.

A fost urmărită în 2010 de No More Heroes 2: Disperate Struggle, care a fost lansat și pe Wii.

Travis Strikes din nouTravis Strikes Revine din nouNu mai multi eroi