Overwatch League Boss îi lăsa pe Blizzard să se alăture Epic unde va lucra pe eSports Fortnite

0
46

Liga

Overwatch a pierdut comisarul său.

Nate Nanzer, primul comisar al OWL care a condus organizația eSports de la început, a lăsat pe Blizzard.

El a lăsat pe Blizzard să se alăture Jocurilor Epic unde va conduce eSporturile dezvoltatorului și eforturile de joc competitiv pentru jocul Fortnite cu masă populară de luptă royale.

Inutil

de spus, el este un imens pentru Epic, deoarece Nanzer a contribuit la crearea OWL. Într-un thread Twitter, Nanzer a declarat că plecarea lui Blizzard a fost „cea mai dificilă decizie” a întregii sale vieți „pentru că înseamnă că nu voi mai lucra cu cel mai bun personal, jucători, echipe, proprietari, parteneri și fanii din eSports”. Nanzer a spus că este mândru de ceea ce a obținut OWL în primele sale zile. În timp ce el a fost fața publică a OWL, Nanzer a subliniat că succesul ligii nu ar fi fost posibil fără eforturile atât de multe alte persoane și fanii.

„Nu este vorba despre mine, niciodată nu a fost.

Este vorba despre voi toți”, a spus Nanzer.

El

a spus că lasă pe Blizzard cu OWL „în mâini mari”. „Nu pot aștepta să văd unde se ocupă echipele Overwatch League din 2020 – și dincolo de acestea. Și voi aplauda chiar acolo alături de dvs., la fiecare pas al drumului”, a spus el.

Activision Blizzard a angajat fostul sef al Fox Sports, Pete Vlastelica, pentru a prelua pentru Nanzer comisarul OWL, potrivit ESPN. În ceea ce privește noul loc de muncă al lui Nanzer de la Epic, compania a spus că este „încântată să îl întâmpine pe Nate la echipa Epic Games, unde va lucra cu noi pe competiția Fortnite„. În plus față de Fortnite, jocul eSports al celor de la Epic este Liga Rocket.

Epic a câștigat Liga Rocket și dezvoltatorul Psyonix la începutul acestui an.

Supravegherea Ligiiconform ESPNLiga rachetelor