Pokemon Sword and Shield Nintendo Direct a anunțat săptămâna viitoare

0
63

Nintendo

a anunțat deja data și ora E3 2019 Direct, dar nu este singura prezentare a fanilor care așteaptă cu nerăbdare luna viitoare. Înaintea expoziției, Nintendo și The Pokemon Company dețin, de asemenea, o prezentare specială Pokemon-focused Direct, care va prezenta câteva noi detalii despre Pokemon Sword and Shield.

Difuzarea Pokemon Direct este stabilită pentru miercuri, 5 iunie, la ora 6 AM PT / 9 AM ET / 2 PM BST. Potrivit companiei The Pokemon, prezentarea va dura aproximativ 15 minute și va dezvălui „informații noi” despre viitoarele jocuri Nintendo Switch.

Veți putea difuza difuzarea pe site-urile web ale site-ului Nintendo, YouTube și Twitch. va avea, de asemenea, un flux în sus, astfel încât să puteți ton în chiar aici.

Acest

lucru marchează primele informații noi Nintendo și The Pokemon Company vor discuta despre Pokemon Sword and Shield de când jocurile au fost prezentate oficial în februarie trecut, în cadrul unui Pokemon Direct special care a avut loc în Ziua Pokemon. În timp ce fluxul a fost destul de scurt, acesta ne-a oferit prima noastră privire la jocurile foarte anticipate Pokemon și a dezvăluit câteva detalii importante, inclusiv setarea jocurilor – regiunea Galar – și trei noi Pokemon de start.

De asemenea, a ridicat câteva întrebări.

Pokemon Sword and Shield sunt programate să lanseze exclusiv pentru Switch în „târziu” 2019.

Pokemon

Având

în vedere lansarea lor iminentă, sa presupus că Nintendo și The Pokemon Company vor împărtăși mai multe detalii despre jocurile din jurul E3 2019, care începe oficial pe 11 iunie, după Prezentarea Nintendo Directă se încheie.

Asigurați-vă că verificați informațiile despre ceea ce știm despre Sword și Shield Pokemon, precum și ce vrem și așteptăm de la Pokemon Sword and Shield la E3. Înaintea Pokemon Direct, compania Pokemon a anunțat, de asemenea, că va difuza o conferință de presă de la Pokemon mâine, 28 mai.

Această prezentare este programată să înceapă la ora 18 PT / 9 PM ET (2 AM BST pe 29 mai) o serie de subiecte de interes pentru fanii Pokemon. „

Pokemon sabia și scutulRegiunea Galartrei noi Pokemon starterPokemon conferință de presă