Ahead of E3 2019, Leak sugerează că Ubisoft va anunța noul joc Roller Derby

0
43

Ubisoft

a reușit să creeze o reputație pentru scurgeri accidentale înainte de anunțul lor, plecând de la Creed III al Assassin’s 2012.

Deși câteva sunt în cele din urmă disputate, multe nu sunt.

Asta nu face automat această scurgere – că Ubisoft va anunța un joc multiplayer cu roller derby-theme la E3 2019 – adevărat, dar înseamnă că este cel puțin plauzibil.

Potrivit

scurgerii – raportate mai întâi de Spiel Times prin intermediul unor informații scoase din joc și detalii despre gameplay-ul, toate acestea au apărut acum pe ResetEra – Roller Champions este un joc de derby derulant pentru roller multiplayer dezvoltat de Ubisoft.

Din punct de vedere vizual, personajele în joc arată foarte mult ca Fortnite.

Cu toate acestea, arenele conținute înconjurate de fanii de aplauze, sortimentul de diferite meciuri casual și clasat, iar controalele sunt foarte asemănătoare cu Liga Rocket.

Assassin's

Vizionând

doar filmările scoase din viață, cursurile Roller Champions arată ca și arenele Rocket League, cu o plajă însorită și un stadion profesionist în interiorul pieselor de joacă. Când Polygon a ajuns la un reprezentant al Ubisoft, compania a răspuns că nu comentează „zvonuri și speculații”, deci nimic nu a fost confirmat.

Roller Champions se presupune că va veni la Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch.

Cu toate acestea, nu este inclusă o dată de lansare programată în scurgere.

Dacă

scurgerea este adevărată și Ubisoft anunță Roller Champions în timpul conferinței sale de presă E3 2019, data lansării va fi probabil anunțată atunci. În timpul cererii de câștiguri financiare din mai 2019 a companiei, Ubisoft a dezvăluit că a avut trei jocuri inopinate programate să se lanseze între ianuarie și martie 2020.

Ubisoft nu a furnizat multe detalii despre ceea ce sunt cele trei jocuri, altul decât cele trei ar fi versiuni full- toate sunt genuri diferite (o expresie specifică folosită a fost „experiențe unice”).

Un derby derby joc este destul de unic pentru Ubisoft, deci este posibil Roller Champions este unul dintre cele trei și astfel programat să se lanseze în Q1 2020.

AsasinLiga rachetelorPoligonE3 2019 conferință de presă