Cum să vizionați, să începeți, și mai mult

0
49

Este

un moment extraordinar de a fi un fan al Pokemonului.

Compania Pokemon a anunțat astăzi o conferință specială de presă Pokemon, marți, 28 mai.

Acesta este de fapt primul dintre cele două evenimente planificate Pokemon în săptămâna următoare, în timp ce Nintendo a anunțat, de asemenea, o prezentare specială a Nintendo Direct care se concentrează pe viitorul Pokemon Sword and Shield . Între două prezentări și E3 2019 care se apropie rapid, buzunarele noastre vor fi pline de monștri în viitorul apropiat.

Evenimentul

are loc în Tokyo, Japonia, care uneori poate însemna nopți târzii sau dimineața devreme pentru cei din Occident, dacă vor să vadă în direct.

De data aceasta, totuși, începe pe un termen rezonabil de 6 PM PT pe 28 mai, permițându-vă să vă relaxați seara cu unele anunțuri Pokemon.

Puteți viziona evenimentul live chiar aici.

special

Doar

marcați această pagină și verificați fluxul încorporat de mai jos sau vizionați-l prin Twitch. În declarația care anunță conferința de presă, compania Pokemon a declarat că va „acoperi o serie de subiecte de interes pentru fanii Pokemon”. Este evident vagă, dar pare să sugereze o varietate de anunțuri diferite care sosesc.

Posibilitățile sunt largi.

Am putut vedea primele detalii ale noului joc Pokemon de la DeNA, știri despre anime sau filme, evenimente live în curs de desfășurare în Pokemon Go, sau chiar alte spinoffs noi în întregime.

Pokemon

este un imperiu multimedia, astfel încât această conferință largă de presă ar putea acoperi o parte sau toate fațetele sale.

Un joc care este aproape sigur de pe masă, cu toate acestea, este Pokemon Sword and Shield.

Așa cum am menționat mai devreme, are propriul Nintendo Direct pe 5 iunie.

Pokemon

Este

puțin probabil ca The Pokemon Company să facă anunțuri redundante între cele două, dar ar putea deranja dezvăluirile planificate pentru săptămâna viitoare.

Prezentarea Nintendo E3 2019 va urma pe 11 iunie, dar având în vedere că va fi dat doar două prezentări Pokemon, este greu de spus cât de mult se va concentra pe Pokemon.

speciale Nintendo DirectPokemon sabia și scutulTIC nervosnou joc mobil PokemonPokemon Du-te