Demo PC gratuit afară acum pentru fostul PS4 / PS3 Exclusive Heavy Rain

0
84

Studioul

francez Quantic Dream a anunțat, în martie, că trei dintre cele mai apreciate titluri Beyond: Two Souls, Detroit: Be Human și Heavy Rain – vor lansa pe PC grație unui acord exclusiv cu Epic Store Store. Și înainte de lansarea fiecărui joc, demo-urile gratuite vor fi puse la dispoziție ca aperitive pentru experiența deplină. Primul titlu Quantic Dream pentru a-și primi demo-ul de aperitive PC, Heavy Rain, este disponibil acum.

Potrivit site-ului oficial al companiei, demo-ul free Heavy Rain vă oferă acces la primul act.

Demo-ul va cuprinde două capitole pe măsură ce îmbrățișezi două personaje separate – prof.

FBI

Norman Jayden și anchetator privat Scott Shelby – și va dura aproximativ 45 de minute până la terminare.

Ca și jocul complet când se lansează luna viitoare, demo-ul va rula la 4K, 60 FPS cu capabilități de ecran lat.

Puteți viziona remorca demo de la Heavy Rain de mai jos. Într-un interviu acordat GameBeat, șeful Quantic Dream, Guillaume de Foundaumiere, a spus că studioul dorește să se alăture relației exclusive cu Sony.

announced

„Vom

continua să lucrăm pe PlayStation, o platformă pe care o iubim și pe care o cunoaștem foarte bine, dar vom lua în considerare și alte platforme, deoarece vrem să facem creațiile noastre accesibile pentru cât mai mulți jucători pe plan mondial, indiferent de platformă, A spus Foundaumiere.

„Aceasta este cu siguranta o schimbare pentru noi dupa 12 ani in curs de dezvoltare in exclusivitate pentru PlayStation.

Suntem increzatori ca putem face o tranzitie buna in dezvoltarea multi-platforma, mentinand in acelasi timp nivelul ridicat de calitate pe care ne-am propus pentru jocurile noastre”. În revistă noastră Heavy Rain, am spus: „Indiferent de modul în care se desfășoară aventura, Heavy Rain este o experiență profund personală care nu trebuie ratată”. Heavy Rain lansează pe Magazinul Epic Games pe 24 iunie 2019.

anunțat în martieDincolo de două sufleteDetroit: Devine umanPloaie torentialadatorită unei înțelegeri exclusivesite oficialun interviu cu GamesBeatrevizuirea noastră din Heavy Rain