Hellboy Reboot Steaua David Harbour explică eșecul filmului

0
68

Rebootarea

lui Hellboy în anul 2019 a fost una dintre cele mai notabile eșecuri de la Hollywood, generând doar 40 de milioane de dolari la box office la nivel mondial și primind mai multe recenzii negative.

S-au raportat luna trecuta ca filmul a suferit din cauza numeroaselor probleme din spatele scenei, printre care luptele dintre producatori si regizorul Neil Marshall, iar David Brown nu a fost cooperativ.

Acum Harbour a comentat performanța sa dezamăgitoare. Într-un interviu acordat lui Digital Spy, Harbour a explicat că o mare parte din problemele filmului au fost în afara controlului său.

„Am

făcut tot ce ne stă în putință, dar există atât de multe voci care intră în aceste lucruri și nu vor întotdeauna să lucreze”, a spus el.

„Am făcut ce puteam face și mă simt mândru de ceea ce am făcut, dar, în cele din urmă, nu am controlul multor lucruri”. Harbour a continuat să descrie problema pe care toate filmele de benzi desenate au în comparație cu rezultatele lui Marvel – și astfel a venit cu conceptul de „spectrul de ciocolată”. „Problema pe care o am cu filmele de benzi desenate în zilele noastre este aceea pe care o cred și este rezultatul puterii lui Marvel, este ca și ciocolata, este o aromă”, a spus el.

„Si eu doresc o lume in care sunt mai multe arome decat comparatii cu ciocolata, asa ca atunci cand Hellboy este privit pe spectrul de ciocolata, are foarte putine probleme.

Hellboy

„Cred

că închirierea sau filmul pe care îl vedeți într-un avion, cred că ați fi fost,” A fost distractiv „, pentru că este un film distractiv și cred că a fost nedrept rătăcit ca urmare a acestor comparații .“ Hellboy a jucat, de asemenea, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Sasha Lane și Biserica Thomas Haden.

A urmat două filme Hellboy regizate de Guillermo Del Toro în anii 2000. În știri legate de aceasta, Harbour este pregătit să-și reprime rolul de polițist Jim Hopper în Stranger Things Season 3, care îl lovește pe Netflix în iulie.

Check out primul clip din noul sezon, care a fost lansat săptămâna trecută.

Baiatul din iadmajoritatea recenziilor negativeproblemele din spatele sceneiperformanță dezamăgitoareSpionul digitalStranger Things Sezonul 3