Moarte Stranding Twitch Sugestii de preluare la revelarea iminentă

0
41

Directorul

de jocuri Hideo Kojima a început recent să tachineze un anunț iminent despre Death Stranding, sugerând o dezvăluire pe 30 mai.

Această teză a venit dintr-un cont japonez, deci pentru cei din SUA s-ar putea să vină mâine în loc.

Ticăloșii ăștia nu erau foarte clar de unde să se uite, dar acum avem o idee mult mai bună. Canalul PlayStation Twitch a avut un machiaj complet de Death Stranding, complet cu un banner pentru joc și titlul „Death Stranding: Mâine este în mâinile tale”. În mod corespunzător, videoclipul cu destinația potrivită în timp ce așteptăm fluxul arată că apare și apoi dispare diverse amprente de mână. Uneori amprentele de mână rămân suficient de lungi pentru a vedea fragmente de videoclipuri care se joacă în spatele lor.

Totul

este foarte vag și ciudat, dar asta e parul pentru cursul jocului de îndoire a minții de la Kojima.

Remorcile anterioare au fost asemănătoare, iar comunitatea fanilor a început deja să speculeze despre ce ar putea însemna toate acestea.

Acest flux pune o dezvaluire a Death Stranding cu cateva saptamani inainte de E3 2019.

Death

Sony

isi sarit oficial evenimentul, dar a promis ca va fi „explorarea unor modalitati noi si familiare de angajare a comunitatii noastre in 2019”. O parte din acest lucru a fost noul său stadiu al jocurilor de stat, care debutează noi anunțuri de joc și remorci.

Această preluare Twitch pare să fie o altă cale pentru Sony de a-și arăta mărfurile fără o conferință de presă de mare amploare.

Moartea eșuatăoficial sărind peste evenimentconferinta de presa