Soarele supărat al lui Mario 3 pare mai ciudat decât în ​​vreodată Mario Maker 2

0
70

Unul

dintre aspectele cele mai distractive ale lui Super Mario Maker este modul în care jocul reimagine anumiți inamici și elemente în stiluri în care nu au apărut niciodată inițial, cum ar fi observarea nivelelor de aeronave în Super Mario Bros. sau Hammer Bros. în Super Mario World.

Acest lucru este la fel de adevărat pentru Super Mario Maker 2, care introduce un nou sortiment de elemente pentru setul de instrumente, inclusiv soarele supărat al Super Mario 3.

Firește, trebuia să vedem cum se uita inamicul iconic în alte stiluri Mario, și am fost puțin îngrozit de rezultatul.

Am

avut recent o șansă de a merge direct cu Super Mario Maker 2 la un eveniment demo de la New York, unde am ajuns să ne distrăm cu constructorul de cursuri al jocului.

Am ales Super Mario World ca stil pentru nivelul nostru și, bineînțeles, primul dușman pe care l-am așezat în el a fost soarele furios, care se comportă așa cum vă amintiți, învârtindu-vă să vă cântă la fiecare câteva secunde.

Puteți să aruncați o privire asupra creației noastre în videoclipul de mai sus. În timp ce soarele furios arată așa cum v-ați aștepta să se întâmple în stilurile Super Mario Bros. și Super Mario World, inamicul are un aspect diferit în stilul noului Super Mario Bros.

<bSuper Mario Maker />

U.

După cum puteți vedea în screenshotul de mai jos, grimasa furioasă a soarelui devine o stare a ochilor uciși, ceea ce o face într-un fel mai tulburător, pe măsură ce vă chinuiesc pe toată scena.

Soarele furios este doar una dintre nenumăratele noi opțiuni de personalizare disponibile în Super Mario Maker 2.

Nintendo ne-a aruncat o privire mai atentă la o mână de alți inamici noi și articole în timpul acestei luni, Mario Maker 2 Direct. Și spre deosebire de originalul Super Mario Maker, nu va trebui să așteptați să le deblocați; aproape toate instrumentele jocului vor fi disponibile de la început, astfel încât veți putea să sari și să jucați imediat cu ei.

Jocul

are, de asemenea, un mod de poveste și un multiplayer online, acesta din urmă fiind primul pentru un platformer Super Mario.

Super Mario Maker 2 lansează pentru Switch pe 28 iunie.

Jocul necesită un abonament Nintendo Switch Online pentru a putea juca și partaja conținut online.

Super

Un

membru individual de 12 luni plătește de obicei 20 de dolari, însă Nintendo împarte un abonament de un an cu o copie a Super Mario Maker 2 pentru 70 de dolari, ceea ce înseamnă o economie de 10 $. Puteți citi mai multe detalii despre acest pachet în ghidul nostru de precomenzi pentru Super Mario Maker 2.

Frații Super Mario.Super Mario Maker 2Noul Super Mario Bros. U