Super Mario Maker 2 nu te face să aștepți să deblochezi unelte

0
64

Unul

dintre aspectele mai divizante ale originalului Super Mario Maker este faptul că i-au închis instrumentele în spatele unei perioade de așteptare, forțând jucătorii să le deblocheze treptat în decurs de câteva zile. În timp ce raționamentul din spatele acestei decizii a fost acela de a ușura jucătorii în bogăția jocului de opțiuni de personalizare, el a pus un obstacol în fața celor care speră să folosească niște dușmani sau obiecte specifice în nivelurile lor.

Din fericire, Super Mario Maker 2 elimină această restricție. a trecut recent cu Super Mario Maker 2 la un eveniment demo, unde am întrebat un reprezentant al Nintendo dacă jocul are o perioadă de așteptare similară înainte ca jucătorii să poată accesa întreaga paletă de instrumente.

Replica Nintendo a confirmat că „aproape toate” uneltele jocului vor fi disponibile de la început, astfel încât veți putea să sari și să jucați cu cele mai multe dintre noile jucării ale Super Mario Maker 2 încă de la început.

O

opțiune pe care va trebui să o deblocați este tema de noapte.

Super Mario Maker 2 vă permite să schimbați fiecare tip de nivel într-o versiune pe timp de noapte, care nu numai că îi va da un fundal înstelat, dar și va schimba unele dintre proprietățile cursului; nopțile de ninsoare în timpul nopții, de exemplu, sunt mai alunecoase decât omologii lor în timpul zilei, în timp ce nivelurile de cer pe timpul nopții au o gravitate mai mică. Din fericire, deblocarea temei este foarte simplă; tot ce trebuie să faceți este să plasați dușmanul de soare supărat al lui Super Mario 3 la nivel și să îl schimbați într-o lună. Odată ce ați deblocat tema pe timp de noapte, nu veți mai trebui să amplasați luna într-un nivel pentru ao accesa.

Super Mario Maker 2 face câteva îmbunătățiri în ceea ce privește calitatea vieții. În jocul original, trebuia să scuturați anumiți dușmani sau să combinați elemente pentru a le schimba forma; de exemplu, scuturarea unui Koopa Troopa verde ar transforma-o într-una roșie, în timp ce combinarea cu un ciuperci Super ar suprascrie-o.

<bSuper Mario Maker />

De

data aceasta, totuși, veți putea alege aceste variante diferite prin simpla atingere a obiectului și selectarea acestuia din meniu.

De asemenea, jocul cuprinde în mod automat bara de instrumente de top cu articolele pe care le utilizați cel mai frecvent și aveți opțiunea de a fixa anumite instrumente acolo pentru un acces ușor.

Super Mario Maker 2 lansează pentru Nintendo Switch pe 28 iunie.

Jocul

are o încărcătură de elemente noi, inclusiv un mod de poveste și un multiplayer online.

Pentru a juca și a partaja nivelele online, cu toate acestea, va trebui să aveți un abonament Nintendo Switch Online, dar Nintendo se alătură unui membru individual de 12 luni pentru serviciu împreună cu o copie a jocului pentru $ 70 – o economie de 10 $ în afara prețul tipic al unui abonament de 12 luni.

Dacă vă abonați deja la serviciu și la primăvară pentru acest pachet, cele 12 luni vor fi stivuite în partea de sus a abonamentului dvs. curent.

waiting

Puteți

afla mai multe în ghidul nostru de precomenzi pentru Super Mario Maker 2.

perioada de asteptareSuper Mario Maker 2