Biroul este cel mai popular show al Netflix

0
37

Comedia

de la birou Oficiul, o adaptare a spectacolului lui Ricky Gervais despre nume, este cel mai popular spectacol al Netflix-ului „de departe”. Asta este în conformitate cu actorul Brian Baumgartner, care a spus într-un recent podcast că Oficiul este numărul unu cu o marjă imensă. „Nici măcar nu este aproape”, a spus actorul Kevin Malone în emisiunea Erik Anders Lang.

El a spus că Biroul este mai popular acum decât a fost când a difuzat inițial pe NBC în anii 2000.

Motivul pentru care Oficiul este atât de popular pe termen lung este că este „subversiv”, potrivit lui Baumgartner.

El

a spus că, în special, tinerii răspund la felul său de umor, în special personajul lui Michael Scott, Steve Carell, despre care se știe că face glume off-color despre rasă și orientare sexuală. „Spectacolul este mai mare acum decât a fost la înălțimea spectacolului”, a spus Baumgartner.

„Este pentru că este subversivă, ci face apel la acea persoană demografică mai tânără … Unii care au privit-o când a ieșit, ei o mai urmăresc sau o urmăresc cu copiii lor, ci doar repopulizează din cauza tinerilor”. „Nu cred că este vorba de un secret, este într-adevăr verificabil numărul unu pe Netflix chiar acum, care este numărul unu în lume”, a adăugat el.

„Apropo, nu este aproape.

<aErik Anders Lang Show />

Nu

știu cât de mult ar trebui să spun, este nebun”. Baumgartner este, probabil, vorbit despre popularitate prin măsurarea spectatorilor.

O revigorare a Oficiului se regăsește în lucrări, dar Carrel nu va fi implicat.

Actorul consideră că este o idee proastă să aducă înapoi Oficiul pentru că „climatul e diferit” în ceea ce privește tipurile de glume pe care oamenii le consideră acceptabile. „În afară de faptul că nu cred că este o idee bună [să aduci înapoi Oficiul], ar fi imposibil să faci acest spectacol astăzi și să-l accepți pe oameni așa cum a fost acceptat acum zece ani”, a spus el . „Clima e diferită. Adică, întreaga idee a acelui personaj, Michael Scott, atât de mult a fost bazată pe un comportament inadecvat”. NBC Universal deține Office, iar Netflix plătește o taxă de licențiere pentru a avea Office pe Netflix.

Contractul

actual de a păstra Biroul pe Netflix expiră în 2021, potrivit The Wall Street Journal. În acel moment, sau poate mai devreme, Netflix va trebui să plătească NBC Universal pentru a păstra Biroul, iar un alt nivel de complexitate este că NBC lansează propriul serviciu de streaming relativ în curând.

Afișajul Netflix No. 2 este considerat a fi Prieteni.

Netflix a plătit 100 de milioane de dolari companiei WarnerMedia pentru a păstra Prieteni pe Netflix cel puțin până la sfârșitul anului 2019.

$100

De

asemenea, pe podcast, Baumgartner vorbea de ce Biroul a fost „cel mai rău spectacol posibil pe care ați putea să-l faceți”. Spre deosebire de alte spectacole în care actorii vin, își filmă scenele și părăsesc, Oficiul a ținut fiecare actor pe set în momentul respectiv.

El spune că a lucrat 12-14 ore pe zi pentru a filma un episod.

Potrivit rapoartelor, noua versiune a Oficiului va cuprinde o combinație de membri care se întorc și de nou-veniți, în timp ce un nou șef se apropie de Michael Scott. Încă o dată, va avea loc la biroul lui Dunder Mifflin din Scranton, PA.