Ce se întâmplă și de la Netflix în iunie 2019? Filme noi, TV și originale (SUA)

0
50

Este

aproape iunie, iar asta înseamnă că un val de conținut nou va veni la Netflix în luna următoare.

Din filmele care au lovit teatre mai devreme în an la originale originale Netflix, există o mulțime de conținut care vin la serviciu luna viitoare.

Ultimul sezon al oricărei asociații comune Netflix / Marvel lovește serviciul de streaming în lunile următoare.

Sezonul

3 al lui Jessica Jones urmează să debuteze pe Netflix în iunie.

Cu toate acestea, nu a fost anunțată nicio dată specifică de lansare.

Nu va mai exista serialul Marvel TV pe Netflix, deoarece Marvel isi muta proprietatea catre noul serviciu de streaming, Disney, in cursul acestui an.

<bNetflix />

Cea

mai anticipată lansare în această lună este Season 5 of Black Mirror pe 5 iunie.

Ultima ediție a seriei, a alege propriul episod în stil aventură numit Bandersnatch, a întârziat de fapt Sezonul 5 al show-ului de succes.

Acest sezon va conține doar trei episoade – Vipers Striking, Smithereens, Rachel, Jack și Ashley, prea – dar se pare că va fi unul interesant – de asemenea, super-depresiv.

Ca

de obicei, există o mulțime de filme care vin la serviciu în luna iunie, printre care Batman Begins și The Dark Knight ale lui Christopher Nolan, care sosesc pe 1 iunie. Și în timp ce Disney își trage conținutul în această toamnă, mai sunt încă câteva lucruri care vin pe 15 iunie, când Ralph Breaks Internet ajunge.

Dar, Netflix oferă de asemenea conținut de boot în luna iunie, deci aveți o perioadă limitată de timp pentru a viziona unele filme.

Pe 1 iunie, filmele Stargate, Doom și Kill Bill ieșesc din Netflix, deci priviți-le înainte de a pleca.

<bDisney+ />

Pe

5 iunie, Gardienii Galaxiei, Vol. 2 frunze, așa că va fi ultima ta șansă să verifici și una.

Mai jos, veți găsi lista completă cu tot ce vine și pleacă de la Netflix în iunie.

Pentru mai multe despre serviciile de streaming, verificați lista de lansări din iunie pentru Hulu și Amazon Prime Video. * Anohana: Floarea pe care am văzut-o în acea zi * Fantoma de la Opera * Spațiul dintre noi * Adam Devine: Cel mai bun moment al vietii noastre – NETFLIX ORIGINAL * GO! Live Your Way: Sezonul 2 – FAMILIA NETFLIX * Disney‘s The Fox și the Hound 2 * În armată acum

Oglinda neagraîntârziat Sezonul 5Viperi puternicifărâmă