EA Play Schedule Caracteristici Star Wars, Apex Legends, și mai mult

0
69

EA

și-a anunțat programul complet al livrărilor sale EA Play, care vor avea loc chiar înainte de E3 2019.

Prezentările de tip back-to-back vor rula toată dimineața zilei de sâmbătă, 8 iunie, iar compania începe fluxurile cu un showstopper: arunca o privire mai profundă la Star Wars a lui Respawn: Ordinul Jedi Fallen.

De aici sloturile de jumătate de oră vor fi dedicate bibliotecii EA, cu jocuri variind de la Apex Legends și Battlefield V la FIFA 20, Madden NFL 20 și chiar The Sims 4.

Gazdele

vor include Greg Miller, Andrea Rene și Julia Hardy . Toate fluxurile vor fi difuzate prin canalele YouTube și Twitch ale EA. Cei care participă la evenimentul de toate week-end-urile vor putea să obțină un touchdown, să ia parte la o experiență de teatru „Jedi Fallen Order” și la o opțiune foto, să verifice noile mărfuri Apex și să joace pe un teren de fotbal FIFA. Ca întotdeauna EA Play are loc chiar înainte de E3, astfel încât o parte a evenimentului se va suprapune cu alte conferințe de presă de la mari editori.

Consultați programul nostru complet de conferințe E3 pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic.

Citiți mai departe programul EA Play și planificați-vă vizionarea în consecință. * 9:30 AM: Star Wars Jedi: Ordinul Fallen (găzduit de Greg Miller și Andrea Rene) * 10:30: Battlefield (găzduit de Julia Hardy și Adam Freeman)

Star Wars: Ordinul Jedi FallenTIC nervos