Kojima lansează teaser de deturnare a morții [Update

0
44

Hideo

Kojima a postat un nou videoclip de teaser pentru misteriosul său joc PS4, Death Stranding.

Lansat pe Twitter, videoclipul arată conturul unei mâini și cuvintele „Creați coarda”. Unele muzică strălucitoare se joacă în fundal, în timp ce apare și flash-uri de obiecte misterioase.

Un al doilea tweet indică faptul că mai multe informații vor fi furnizate pe 30 mai. [Update 2: După o scurgere, fluxul Twitch a condus la o nouă remorcă care a dezvăluit data lansării pentru Death Stranding: lansează pentru PS4 pe 8 noiembrie.] Teaser-ul este greu de înțeles, ceea ce se potrivește cu cursul Death Stranding.

Verificați

videoclipul pentru dvs. în embedul de mai jos și spuneți-ne în comentariile pe care le-ați văzut. [Update: Dincolo de aceasta, Sony și-a actualizat acum canalul Twitch pentru o preluare Death Stranding.

Acest lucru indică, de asemenea, un fel de anunț iminent sau remorcă, deși totul rămâne foarte vag.] Niciun eveniment nu este programat pentru 30 mai, unde acest lucru ar putea fi dezvăluit, deși un nou trailer sau ceva de felul acesta ar putea fi eliberat întotdeauna singur.

Sony nu participă la E3 2019, așa că am avut impresia că Death Stranding (și celelalte jocuri de primă clasă ale companiei) nu ar primi noi actualizări în perioada E3.

Death

Compania

a făcut recent să dețină evenimente de stat de joc Nintendo Direct, deși nimic nu a fost anunțat în acest sens.

Death Stranding este primul joc nou al lui Kojima de la împărțirea lui cu Konami.

Se cunosc foarte puține lucruri despre joc, iar acest lucru pare să fie intenționat, iar Kojima își creează secrete în noile sale remorci și teasere ca cea lansată astăzi.

Jocul

include o serie de celebrități, printre care cel al actorului Walking Dead, Norman Reedus, precum și Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Lindsay Wagner, Guillermo del Toro și Troy Baker.

Vorbind la Metro, Reedus a spus că nu a văzut nimic asemănător cu ceea ce face Kojima cu jocul.

„Conceptul este atât de departe în viitor, în loc de a elimina pe toți cei din jurul vostru, le aduce pe toți împreună”, a explicat el.

<bE3 2019 />

„Este

un joc video foarte pozitiv, dar în același timp înfricoșător și deprimant.

E un fel de film nou, nu am mai văzut nimic asemănător cu ceea ce facem”. La Festivalul de Film Tribeca din aprilie, Kojima a vorbit despre modul în care Death Stranding te va face să plângi.

Nu a fost stabilită nicio dată de lansare încă de la Death Stranding.

Jocul

a fost anunțat pentru PlayStation 4 și PC și va fi lansat pe consola printr-un parteneriat între noul studio Kojima, Kojima Productions și Sony.

Un raport recent a declarat că Death Stranding ar putea fi lansat și pe PS5.

Moartea eșuatăVorbind cu Metro