Majoritatea vânzărilor PS4 au început în curând cu oferte pe console, jocuri și multe altele (SUA)

0
47

În

timp ce ne-am cunoscut de câteva luni că Sony este sărind peste E3 2019, compania încă îi dă proprietarilor PS4 ceva care să fie încântat de acest iunie: vânzarea anuală a lui Days of Play.

Dacă ați dorit să faceți upgrade la PS4 Pro sau să ridicați un pachet PSVR, vânzarea numai în SUA va reprezenta o mare oportunitate de a accesa hardware-ul de care aveți nevoie. În plus, unele dintre cele mai bune jocuri recente ale PS4 vor fi marcate în mod semnificativ și veți putea salva pe mărfuri oficiale de pe PlayStation Gear Store.

Zilele jocului pornesc pe 7 iunie și se vor desfășura până pe 17 iunie, care se suprapune convenabil cu E3 2019. În acel moment, veți putea să înșfaceți un PS4 Pro pentru $ 350 USD, iar toți controlorii wireless DualShock 4 vor începe la 40 $. Un PS4 ediție limitată va intra și în vânzare, dar, din păcate, nu este un PS4 Pro.

Consola

neagră din oțel oferă cele patru forme PlayStation în relief din argint în partea de sus și vine cu un controler DualShock 4 corespunzător.

Veți putea să-l cumpărați pentru 300 de dolari.

Dacă intenționați să faceți plonjour și să obțineți PlayStation VR, unele pachete vor fi considerabil mai ieftine în timpul vânzării de 11 zile.

SonyE3 2019 />

Vasele

PSVR vor începe la 250 USD, cu un preț de 100 $ mai mic decât prețul obișnuit.

Legăturile vin fiecare cu o pereche de jocuri, cum ar fi Trover Salvează Universul și Cinci Nopți la Freddy’s; Borderlands 2 și Beat Sabre; sau Golful și sângele tuturor Pe partea de joc, știm că vânzarea va include hit-uri PS4 precum God of War și Spider-Man lui Marvel.

Ultimele versiuni ale jocului Days Gone vor fi, de asemenea, în vânzare, alături de MLB The Show 19.

Aceste

jocuri și altele vor fi disponibile începând de la 20 $. Aparițiile mai vechi, cum ar fi The Last of Us Remastered, Uncharted 4 și Bloodborne, vor fi în vânzare începând cu 10 $. În timp ce PS4 se apropie de sfârșitul duratei sale de viață, există încă câteva jocuri extrem de anticipate programate să se lanseze pe consola, de la Death Stranding și The Last of Us partea a II-a la Borderlands 3, Cyberpunk 2077 și Star Wars Jedi: Fallen Ordin. Între timp, verificați toate jocurile PS4 pe care le vom vedea la E3 2019 (11-13 iunie).

Sony trece peste E3 2019Vânzarea zilei de vânzareTrover salvează UniversulCinci nopți la FreddyFrontierele 2Beat SaberToata lumeaSângezeul razboiuluiMinuneZilele au dispărutMLB Show 19Ultimul dintre noi RemasteredNecunoscut 4înnăscuțiMoartea eșuatăUltimul dintre noi partea a II-aFrontierele 3Star Wars Jedi: Ordinul căzut