MARS LAN debut la ESL One Birmingham

0
68

ESL

One Birmingham a început ieri cu grupul și deja MARS și-a făcut debutul LAN. Actualizarea gamei de jocuri 7.22 a fost lansată cu doar câteva zile înainte de începerea etapei de grup ESL One Birmingham 2019.

Odată cu schimbările aduse elementelor și abilităților eroului, MARS a fost adăugat la Captains Mode și a fost gata să meargă la război.

Deși eroul a făcut un debut la oficialii de la Rampage Series 5 în SEA la doar câteva ore după ce patch-ul a scăzut și în WePlay’s Tug of War, eroul a văzut acum jocul la un eveniment LAN de primăvară, de asemenea.

ViCi

Gaming a luat-o în ambele meciuri de deschidere, împărțind seria cu Team Liquid, deoarece Forward Gaming a luat-o în meciul de deschidere pe care l-au pierdut împotriva TNC. În general, MARS a fost ales de opt ori și a văzut doar două victorii.

Până acum, pentru Grupa A, OG se află la vârful clasei cu un record de 3: 1.

Aproape toate celelalte echipe au plecat 2: 2 cu Forward Gaming rotunjind partea de jos cu o înregistrare de 1: 3.

The

Grupul

pare a fi echilibrat, aproape toate seriile terminându-se cu 1: 1 de legături între echipe.

Intrând în a doua zi, toate locurile sunt încă în grabă, echipele încercând să evite ultimele două sloturi care le vor elimina înainte ca evenimentul principal să aibă loc.

Grupa B pare să fie un pic mai variată, în timp ce Evil Geniuses este singura echipă în eventualitatea de a rămâne neînvinsă până acum cu o înregistrare de 4: 0.

Ei

nu numai că au trecut prin Gambit, dar au învins și Team Secret ambele meciuri din seria lor.

Giganții din America de Nord domină doar în ziua deschiderii, iar piesele au fost pe punctul.

Echipa Secret a încercat în mod surprinzător în prima zi, dar pentru creditul lor, ei s-au confruntat împotriva atât EG și apoi PSG. LGD, în care și-au împărțit seria cu titanii chinezi.

<aViCi Gaming />

Mai

mult este faptul că Alianța se află în slotul de jos fără o singură victorie în numele lor.

Pierderile de serii atât pentru jocurile Gambit, cât și pentru Keen Gaming, lasă să se confrunte cu o competiție mai dificilă, pentru ca aceștia să se confrunte cu următorii, în timp ce încearcă să urce pe scări până pe scară și din ultimele două locuri pentru eliminare.

Acțiunea reia astăzi, 29 mai, ora 13:00, cu mai multe etape de grup pentru toate echipele. * Meciurile etapei de grup vor fi jucate în perioada 28 mai – 30 mai * Două grupe de șase echipe * Cele două echipe de top din fiecare grupă vor fi însămânțate în semifinalele Superior Bracket * 3 și 4 vor juca în brațul inferior * 5 și 6 vor fi eliminate Douăsprezece echipe vor fi la îndemână în Birmingham pentru a lupta pentru o parte din fondul de premiere de 300.000 $ între 28 mai – 2 iunie 2019.

Opt

echipe vor fi invitate direct și patru echipe vor fi calificate din NA, SEA, China și UE.

Actualizarea jocului 7.22Echipa de lichidRedirecționarea jocurilorCTNGenii maleficeSecretul echipeiPSG.LGDAlianţă