Netflix va continua să filmeze în Georgia, în ciuda opoziției legii avortului

0
68

Netflix

a devenit primul studio major care se pronunță în contradicție cu legea recentă a avortului din Georgia privind „inima”. Compania a declarat într-o declarație către The Wall Street Journal că se opune acțiunii, dar va continua să filmeze emisiunile sale în stat.

Directorul Netflix, Ted Sarandos, a declarat că Netflix va „regândi investițiile întregi” în Georgia, dacă legea privind avortul va intra în vigoare în 2020 așa cum este programat.

Sarandos a adăugat că Netflix va susține actori care nu doresc să filmeze conținut Netflix în Georgia.

Georgia

este o căldură pentru producția de film și televiziune datorată în parte creditelor fiscale pe care statul le oferă. Au fost raportate 455 de producții în stat în anul fiscal 2018 numai, și Netflix propriile Stranger Things și film Ozark acolo.

Legea restrictivă a avortului din Georgia este de așteptat să fie contestată în instanță. CEO-ul studioului de film Miramax, Bill Block, a declarat pentru WSJ la începutul acestui an că va căuta alte locuri de filmat în urma legii privind avortul.

„Acest tip de legislație regresivă, intolerantă va fi un puternic factor de descurajare atunci când vom lua în considerare unde să producem atât televiziuni, cât și proiecte de film”, a spus el.

TheWall Street Journal />

Directorul

povestitorului Reed Morano a declarat recent că nu va filma un nou spectacol în Georgia din cauza legii privind avortul.

Comedia Kristin Wiig Barb și Star Go to Vista Del Mar, de asemenea, a anunțat recent că nu va filma în Georgia așa cum a fost planificată din cauza legii.

Directorul Force Awakens, directorul JJ Abrams și directorul Get Out, Jordan Peele, a anunțat, de asemenea, recent că vor dona profituri dintr-o nouă emisiune HBO din Georgia către organizații care luptă împotriva legii avortului din Georgia.

Răzbunătorii

și multe alte filme Marvel filmează, de asemenea, în Georgia, dar proprietarul studioului Disney nu a luat încă o poziție publică cu privire la legea avortului din Georgia.