Pokemon Sword / Shield Nintendo Direct ocupă locul săptămânii următoare

0
68

Nintendo

își deține E3 2019 Direct pe 11 iunie, dar nu este singura fană de prezentare care așteaptă cu nerăbdare luna viitoare. Înaintea expoziției, Nintendo și The Pokemon Company difuzează un Direct special focusat pe Pokemon, care va prezenta câteva detalii noi despre Swordul și Shield-ul Pokemon extrem de anticipat.

Pokemon Direct este stabilit pentru miercuri, 5 iunie, la ora 6 AM PT / 9 AM ET / 2 PM BST. Potrivit companiei The Pokemon, prezentarea va dura aproximativ 15 minute și va dezvălui „informații noi” despre viitoarele jocuri Nintendo Switch.

Veți putea să-l vizionați pe site-urile web ale site-ului Nintendo, YouTube și Twitch. va avea, de asemenea, un flux în sus, astfel încât să puteți ton în chiar aici.

Acest

lucru marchează primele informații noi Nintendo și The Pokemon Company vor discuta despre Pokemon Sword and Shield de când jocurile au fost dezvăluite oficial în februarie trecut, în timpul unui Pokemon Direct special care a avut loc în Ziua Pokemon. În timp ce fluxul a fost destul de scurt, acesta ne-a oferit prima noastră privire la jocurile foarte anticipate Pokemon și a dezvăluit câteva detalii importante, inclusiv setarea jocurilor – regiunea Galar – și trei noi Pokemon de start.

De asemenea, a ridicat câteva întrebări.

Pokemon Sword and Shield sunt programate să lanseze exclusiv pentru Switch în „târziu” 2019.

<bE3 2019 Direct />

Având

în vedere lansarea lor iminentă, sa presupus că Nintendo și The Pokemon Company vor împărtăși mai multe detalii despre jocurile din jurul E3 2019, care începe oficial la 11 iunie, după Prezentarea Nintendo Directă se încheie.

Asigurați-vă că ați verificat ce știm despre Pokemon Sword and Shield, precum și ce vrem și așteptăm de la Pokemon Sword and Shield la E3. Înaintea Pokemon Direct, compania Pokemon a difuzat o conferință de presă Pokemon pe 28 mai.

Această prezentare nu conținea nicio informație nouă despre Pokemon Sword and Shield, deși am învățat despre câteva jocuri și servicii Pokemon noi, inclusiv un nou Joc detectiv Pikachu pentru Switch, o aplicație Pokemon Sleep care vă ajută să dormiți mai bine și un nou serviciu Pokemon Bank, numit Pokemon Home.

Pokemon sabia și scutulRegiunea Galartrei noi Pokemon starterPokemon conferință de presă