PS4’s Death Stranding Data de lansare confirmată, Gameplay Trailer Revealed

0
32

Sony

a anunțat în cele din urmă data lansării pentru Death Stranding, titlul PS4 mult așteptat de la producătorul Metal Gear, Hideo Kojima.

Jocul va fi lansat pe 8 noiembrie 2019. În plus, compania a dezvăluit o privire extinsă asupra gameplay-ului pentru prima dată – aruncați o privire la remorca de mai sus.

Death Stranding este primul joc al lui Kojima de la plecarea lui Konami și este ceva de descurajare față de ceea ce l-am văzut el și echipa lui în trecut.

Remorca

prezintă personajul principal Sam explorând o lume deschisă plină de creaturi misterioase. Îl vedem că mergem cu motocicleta și, separat, fiind atacat de unii dintre monștrii lumii. În altă parte, el are o pușcă de atac pentru a se răzbuna.

Data lansării a fost dezvăluită într-un flux neobișnuit de Twitch în care materialul a fost descoperit lent de amprentele de amprente.

Pârâul a prezentat în cele din urmă o remorcă extensivă care conținea material video.

Death

Până

în prezent, s-au știut puține despre Death Stranding, cu Kojima Productions și Sony rămânând strans pentru o mare parte din ciclul de dezvoltare al jocului.

Filmul include un număr de celebrități, precum rolul principal al rolului actorului Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Lindsay Wagner, Guillermo del Toro și Troy Baker.

Un raport recent a declarat că Death Stranding ar putea veni la PS5, dar acest lucru nu a fost încă anunțat.

Pentru

moment, va veni la PS4 doar pe 8 noiembrie.

Moartea eșuatăciudatul flux Twitch