PS4’s Death Stranding Trailer Data lansării Confirmat.

0
54

Sony

a arătat în cele din urmă jocul pentru Death Stranding, titlul mult așteptat de PS4 de la Metal Gear creatorul Hideo Kojima și a confirmat că va lansa 8 noiembrie 2019.

Acesta este primul său de când a părăsit Konami și o mare abatere de la ceea ce am vazut el si echipa sa fac in trecut. În timpul remarcabilului personaj principal Sam, este prezentat explorarea unei lumi ciudate, plină de creaturi misterioase.

Se pare că lucrează pentru o companie numită Bridges, iar căutarea lui este să călătorească spre Vest și să termine ceea ce a început Emily. În remorcă, Sam, care este exprimat și interpretat de Norman Reedus, spune: „Reconstrucția Americii nu va fi ușoară”. Vestea a fost dezvăluită într-un curent neobișnuit de Twitch în care materialul a fost descoperit lent de amprentele de amprente.

Pârâul

a prezentat în cele din urmă o remorcă extensivă care conținea material video.

Până în prezent, s-au știut puține despre Death Stranding, cu Kojima Productions și Sony rămânând strans pentru o mare parte din ciclul de dezvoltare al jocului.

Filmul include un număr de celebrități, precum rolul principal al rolului actorului Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Lindsay Wagner, Guillermo del Toro și Troy Baker.

peculiar

Un

raport recent a declarat că Death Stranding ar putea veni la PS5, dar acest lucru nu a fost încă anunțat.

Pentru moment, va veni la PS4 doar pe 8 noiembrie.

ciudatul flux Twitch