Răzbunarea jocului dezvăluit confirmat pentru E3 2019

0
46

Square

Enix a detaliat atunci când intenționează să arate mai mult din jocul Avengers.

După cum indică numele, jocul se bazează pe proprietatea Marvel și, a fost confirmat că vom afla mai multe despre el în timpul conferinței de presă Square Enix E3 2019 din 10 iunie la 6PM PT. Tweet-ul anunțând data indică faptul că jocul poate fi pur și simplu numit „Marvel’s Avengers”. Proiectul Avengers a fost inițial anunțat în ianuarie 2017, împreună cu dezvoltatorul Tomb Raider Crystal Dynamics și studiul Deus Ex Eidos Montreal.

Deși anunțul furnizat foarte puțin în detaliu – ceva care a rămas neschimbat până în prezent – a făcut unele dintre fundamentele sale narative. În teaserul original, un voce a povestit: „Se spune că timpul eroilor se termină, că dacă ești diferit, ești periculos, dar știu adevărul.

Lumea

va avea întotdeauna nevoie de eroi. reasambla.“ A fost arătat ciocanul lui Thor, scutul căpitanului american și mâna lui Iron Man, dar în mod clar au trecut prin multe bătălii și s-au uitat deteriorate.

Sloganul „reasambla” sugerează că răzbunătorii s-ar fi putut îndepărta de pe o cale separată, din anumite motive, iar în joc vor fi readuși împreună pentru a salva planeta.

„Proiectul Avengers este proiectat pentru gameri din întreaga lume și va fi împachetat cu toate personajele, mediile și momentele iconice care au încânta fanii vechi ai francizei”, a citi un comunicat de presă al Square Enix.

Avengers

„Dispunând

de o poveste complet originală, va introduce un joc pe care universii îl pot juca în anii următori.” În ianuarie 2018, un an complet după ce a fost anunțat pentru prima oară, Crystal Dynamics a oferit o actualizare a dezvoltării, după ce sa observat că echipa a fost angajată cu dezvoltatori Ex-Naughty Dog și Visceral Games.

„Ne-am angajat să oferim o experiență incredibilă, originală Avengerilor jucătorilor noștri, ceea ce înseamnă că mereu ne propunem să adăugăm dezvoltatori uimitori la cel mai bun talent de studio din clasa noastră”, a declarat co-șeful Crystal Dynamics, Scot Amos. În august 2018, a fost confirmat faptul că un nou studio Crystal Dynamics, situat în Bellevue, Washington, se axa pe dezvoltarea tehnologică și lucrează la Proiectul Avengers.

Răzbunător de jocE3 2019 conferință de presă