Red Dead 2 Actualizare Online adaugă o nouă provocare de vânătoare și un alt mod de multiplayer

0
67

Rockstar

a lansat următoarea mare actualizare pentru modul Red Dead Redemption 2 online, Red Dead Online.

Actualizarea este acum pe P4 și Xbox One, introducând o nouă provocare care implică vânătoare, precum și un mod Showdown, o pălărie de raton, și multe altele.

Noua provocare este Wild Animal Kills Challenge, și exact așa se pare. În noul eveniment de turism gratuit, vă veți confrunta cu alți vânători în scopul sacrificării celor mai mari animale.

Animalele

mici sunt în valoare de 1 punct, mediu sunt 2 puncte, iar cele mari sunt 3 puncte.

Pe măsură ce meciul avansează, vor apărea animale terifiante precum lupi, cougari și urși și puteți câștiga puncte bonus pentru a le ucide.

Nu puteți ataca alți vânători umani în această nouă provocare.

<bRed Dead Redemption 2 />

Noul

mod multiplayer Red Dead Online, între timp, se numește Head for the Hills.

Un mod Showdown, sună foarte distractiv.

Iată descrierea: „Jucătorii se transformă într-un ultim șanț care trece pe terenul nimănui în casa lor sigură, în timp ce adversarii au doar un singur obiectiv: să te vâneze jos.

Ridicați

terenul înalt, ascundeți-vă în umbre sau trageți dușmanii în deschideți, dar nu-i lăsați să ajungă la siguranță „. Încă două moduri Showdown, Enemy Public și Sportul Regilor, vor fi lansate în următoarele două săptămâni și mai multe detalii vor apărea în curând, a spus Rockstar.

De asemenea, nou în Red Dead Online cu actualizarea este un bonus frumos de $ 50 RDO pentru finalizarea primei misiuni Land of Opportunities, care se numește Honor Among Thieves.

Jucătorii pot obține 75 USD RDO pentru a le bate pe Kill Them, fiecare pentru fiecare misiune, în timp ce puteți câștiga și 10 bare de aur pentru a finaliza misiunea Destroyed by Grief. În plus, Rockstar oferă tuturor jucătorilor Red Dead Online un pachet de îngrijire care vine cu: Puteți să ridicați pachetul în caseta de blocare sau în biroul poștal.

2-Step

De

asemenea, în această săptămână, Red Dead Online este o nouă varietate de costume noi, inclusiv tricourile Flora Corseted Chemise și Paddon, precum și capacul carouri, pălăria de racoon și chaptele shaffer.

Un nou emot, „How Dare You”, este de asemenea disponibil acum. În cele din urmă, toți cei care permit verificarea în 2 pași primesc o versiune specială a pălăriei de raton; îl puteți vedea mai jos.

Jucătorii care au activat verificarea în 2 pași au și 10 bare de aur și 500.000 de dolari în numerar pentru GTA Online.

Du-te

la Rockstar Newswire pentru a vedea o descriere completă a ceea ce se întâmplă în noua actualizare Red Dead Online.

Red Dead Redemption 2 a expediat 24 milioane de exemplare, devenind unul dintre cele mai de succes jocuri lansate vreodată. Modul online a părăsit recent beta-ul, iar Rockstar are planuri mari să continue să îl susțină cu conținut nou în timp.

Verificarea în doi pașiDu-te la Rockstar Newswirerecent a plecat beta