Red Dead Online Update adaugă o nouă provocare pentru vânătoare și un alt mod de multiplayer

0
62

Următoarea

mare actualizare a modului online Red Dead Redemption 2 a sosit și adaugă o nouă provocare și modul multiplayer, precum și o pălărie de raton și multe altele.

Noul Challenge este „Wild Animal Kills Challenge”, și exact așa se pare. În noul eveniment de turism gratuit, vă veți confrunta cu alți vânători în scopul sacrificării celor mai mari animale.

Animalele mici sunt de 1 punct, cele medii sunt 2 puncte, iar cele mari sunt 3 puncte.

Pe

măsură ce meciul avansează, vor apărea animale terifiante precum lupi, cougari și urși și puteți câștiga puncte bonus pentru a le ucide.

Nu puteți ataca alți vânători umani în această nouă provocare.

Noul mod multiplayer Red Dead Online, în același timp, se numește Head for the Hills.

<bRed Dead Redemption 2 />

Un

mod Showdown, sună foarte distractiv.

Iată descrierea: „Jucătorii se transformă într-un ultim șanț care trece pe terenul nimănui în casa lor sigură, în timp ce adversarii au doar un singur obiectiv: să te vâneze jos.

Ridicați terenul înalt, ascundeți-vă în umbre sau trageți dușmanii în deschideți, dar nu-i lăsați să ajungă la siguranță „. Încă două moduri Showdown, Enemy Public și Sportul Regilor, vor fi lansate în următoarele două săptămâni și mai multe detalii vor apărea în curând, a spus Rockstar.

De

asemenea, nou în Red Dead Online cu actualizarea este un bonus frumos de $ 50 RDO pentru finalizarea primei misiuni Land of Opportunities, care se numește Honor Among Thieves.

Jucătorii pot obține 75 USD RDO pentru a le bate pe Kill Them, fiecare pentru fiecare misiune, în timp ce puteți câștiga și 10 bare de aur pentru a completa misiunea Destroyed by Grief. În plus, Rockstar oferă tuturor jucătorilor Red Dead Online un pachet de îngrijire care vine cu: Puteți să ridicați pachetul în caseta de blocare a taberei sau prin oficiul poștal.

De asemenea, în această săptămână, Red Dead Online este o nouă varietate de costume noi, inclusiv tricourile Flora Corseted Chemise și Paddon, precum și capacul carouri, pălăria de racoon și chaptele shaffer.

2-Step

Un

nou emot, „How Dare You”, este de asemenea disponibil acum. În cele din urmă, toți cei care permit verificarea în 2 pași primesc o versiune specială a pălăriei de raton; îl puteți vedea mai jos.

Jucătorii care au activat verificarea în 2 pași au și 10 bare de aur și 500.000 de dolari în numerar pentru GTA Online.

Du-te la Rockstar Newswire pentru a vedea o descriere completă a ceea ce se întâmplă în noua actualizare Red Dead Online.

Red

Dead Redemption 2 a expediat 24 milioane de exemplare, devenind unul dintre cele mai de succes jocuri lansate vreodată. Modul online a părăsit recent beta-ul, iar Rockstar are planuri mari să continue să îl susțină cu conținut nou în timp.

Verificarea în doi pașirecent a plecat beta