Timothy Olyphant a făcut filmul Hitman pentru că a avut facturi de plată

0
64

Actorul

Timothy Olyphant a cumpărat o casă chiar înainte de emisiunea sa de televiziune Deadwood a fost anulată. Avea nevoie de bani.

Deci ce face un actor?

Luați mai multe locuri de muncă. El a explicat rolului Rolling Stone că el a decis să-și asume rolul agentului 47 în filmul lui Hitman din 2007, deoarece avea plăți de plată. A luat acel loc de muncă și pe ticălosul într-un alt film din 2007, Live Free sau Die Hard, pentru a-și ajuta să-și plătească casa. – Ce zici de ticălosul Die Hard?

Olyphant

spune că își amintește că a fost întrebat.

„Am spus,” Sigur „. Și ei sunt: ​​”Vrei să citești scenariul?”

I-am spus: „M-am prins, am intrat, tocmai am cumpărat o casă, nu ai auzit, tocmai mi-au anulat spectacolul, da, o voi face” „” Și această adaptare a jocului video? ” – Da, și eu.

explained

Am

să fac niște bani de la televizor, spuse Olyphant.

El a spus că lucrul la aceste filme ia dat o experiență valoroasă, poate chiar mai mult decât proiecte pe care le pasă personal mai mult.

Referindu-se la Hitman, Olyphant a spus despre etica muncii sale: „Găsește-te chel în Bulgaria făcând o grămadă de sh **, care te va face puțin mai devreme dimineața și te va face să muncești puțin mai tare”. Filmul Hitman a făcut aproape 100 de milioane de dolari la box-office, în timp ce Live Free sau Die Hard a făcut mai mult de 380 de milioane de dolari.

Olyphant

nu sa mai întors pentru a juca agentul 47 din nou în 2015, Hitman: Agent 47, cu rolul de a merge în locul prietenului Rupert al Patriei.

Deadwood a alergat timp de trei sezoane pe HBO înainte de anulare.

Olyphant și alți membri cast din spectacol au revenit pentru un film TV de pe HBO, care va avea premiera pe 31 mai.

explicat Rolling Stonemai mult de 380 milioane de dolari