Ajunge la PC Beta începe în iunie; Primele jocuri video lansate

0
42

Halo:

PC beta-ul Colecției Chief Master a trebuit să înceapă în aprilie, dar asta nu sa întâmplat niciodată. Acum, dezvoltatorul 343 Industries spune că beta-ul ar trebui să înceapă în iunie, începând cu Halo: Reach.

Persoanele care se alătură programului Microsoft Halo Insider vor juca mai întâi.

Data de ieri a fost confirmată într-un eveniment de viață în care directorul comunității Brian Jarrard și alți membri ai echipei au prezentat un joc live pentru una dintre misiunile lui Reach.

Jarrard

a arătat, de asemenea, că 343 aduce Halo: Colecția șef de master la E3 2019, unde participanții vor putea verifica o misiune din Halo: Reach, Tipul Spear.

Primul test beta pentru Reach, sau „zbor”, va sosi după E3.

Jarrard a spus că nu este mulțumit de acest scenariu de a aduce jocul la E3 în fața publicului larg.

that

Aducerea

lui Halo: Colecția Șef de Master la E3 înainte de începerea procesului beta Insider nu este „ideal”, a spus el.

„Nu ne place acest scenariu”. Filmul full-stream live este un ceas mare pentru fanii care caută mai multe informații despre modul în care Halo: Reach va juca pe PC – vizionați-l aici. În videoclip, dezvoltatorii vorbesc despre modul în care muncesc din greu pentru a se asigura că Halo: Reach (și celelalte titluri din cadrul Halo: Colecția șef de master) se simt ca un joc nativ PC. Acestea discută, de asemenea, caracteristici specifice PC-ului, cum ar fi cartografiere buton, slider FOV, rezoluții mai mari și noul sistem de progresie. În plus față de acest videoclip, 343 planifică un post de blog masiv care se va arunca cu adânc în „multe subiecte”, inclusiv Halo: Reach și Master Chief Collection pentru PC în general.

Acesta va fi cu adevărat o groapă de informații uriașă, deoarece 343 spune că versiunea actuală este de 22 de pagini și aproape 6000 de cuvinte lungi.

Halo:

Reach vine de asemenea la Xbox One, dar 343 nu a spus încă când va ieși.

Ceea ce știm este că va fi testat mai întâi de Halo Insiders înainte de a fi lansat pentru toată lumea.

Vă puteți înscrie pentru programul gratuit Halo Insider pentru o șansă de a intra în testele beta.

<bHalo: Reach />

Testele

vor începe cu puțin înainte de a se extinde la utilizatori suplimentari în timp. În alte știri de la Halo, Microsoft va transmite mai multe detalii despre Halo Infinite la E3 2019 luna viitoare.

Pentru mai mult, verificați defalcarea a ceea ce știm despre Halo Infinite până acum și ce vrem să vedem la E3 2019.

care nu sa întâmplat niciodatăevenimentul live streamDu-te să te uiți aicipost blog masiv