Am găsit cel mai scump element din zona nouă a Disneyland-ului

0
56

Cu

Star Wars: Galaxy‘s Edge pe cale să se deschidă publicului la Disneyland, fanii care intenționează să viziteze planeta Batuu sunt de asemenea probabil să plănuiască să se despartă de o mulțime de bani.

Galaxy‘s Edge este încărcată cu marfă nouă și exclusivă pe care nu o veți putea găsi în altă parte (multe dintre acestea puteți vedea în galeria noastră de imagini de la vizitarea parcului), care variază de la câțiva dolari la câțiva sute – și mai departe, așa cum vom explica.

Pentru cei cu o cantitate mare de bani pentru a arde, există unele elemente high-end pentru a putea naviga. În timpul unui eveniment de previzualizare media, a găsit cea mai scumpă piesă de mărfuri de vânzare în noul teren.

Pentru

un preț scăzut, mic, de numai 25.000 de dolari, puteți avea propriul robot din seria R personalizat.

Indiferent dacă doriți o replică perfectă a lui R2-D2 sau niște stropi de culoare, designul droid-ului depinde de dvs. dacă sunteți dispus să plătiți suficient.

Puteți personaliza munca și piesele de vopsea ale droidului – într-o măsură care nu a fost clar încă în timpul vizionării noastre.

droid

Puteți

alege chiar dacă droidul dvs. va apărea uluit și folosit, sau strălucitor ca și cum tocmai a sosit din fabrică. Droidul este funcțional, inclusiv sunete și lumini, și poate fi controlat prin telecomandă. Dacă vă decideți să faceți o ponei în sus, va fi de aproximativ 90 de zile de la momentul comenzii până la droidul vostru care veni la ușa din față, potrivit Disney.

Desigur, există și opțiuni pentru cei care nu vor să cheltuiască prea mult.

Puteți, de asemenea, să vă construiți proprii droizii mai mici pentru 100 de dolari sau să cumpărați unul care a fost pre-construit, prețul depinzând de tipul de droid în cauză. Vorbind, Disneyland Resort Merchandise Strategy Manager Summer Bloomfield a spus că prețurile la droizii încep de la 10 $. Sincer, totuși, toată lumea ar trebui să primească opțiunea de $ 25,000 și apoi unitățile R2 pot conduce galaxia.

Star

Wars: Galaxy‘s Edge se deschide la Disneyland pe 31 mai, cu Walt Disney World sosind pe 29 august.

price
PrețMargine