Blizzard teases mai multe experiente overwatch în viitor

0
81

Blizzard

lucrează în prezent la o mulțime de jocuri; de fapt, studioul are mai multe titluri în producție în prezent decât în ​​istoria sa.

Compania ar putea să nu fie dispusă să dezvăluie încă proiectele noi, însă CEO-ul lui Blizzard, J. Allen Brack, a îndemnat acum să vedeți un nou joc Overwatch în afara shooterului existent.

El a spus Game Informer că Overwatch, ca și alte francize ale lui Blizzard, ar putea depăși titlul inițial în noi domenii.

El

a menționat că Warcraft a început inițial ca un RTS înainte de a deveni un MMO cu World of Warcraft și de asemenea un joc de cărți cu Hearthstone.

S-ar putea să vedeți că Supravegherea se extinde la noi categorii, el a tachinat.

„Am vorbit despre cum avem mai multe jocuri în dezvoltare decât în ​​trecut.

Game

Mai

multe jocuri în dezvoltare decât în ​​întreaga istorie a companiei”, a spus Brack.

„De asemenea, credem că există multe tipuri diferite de jocuri care pot exista în cadrul IP-urilor pe care le avem.

Dacă ne gândim la IP Overwatch, de exemplu, ne gândim la IP Overwatch ca fiind extrem de mare și extrem de cuprinzător.

Supravegherea,

experiența pe care oamenii o au astăzi, este doar o parte foarte mică din ceea ce ar putea fi acel IP. ” Blizzard nu eliberează întotdeauna toate jocurile pe care funcționează. De exemplu, Blizzard a dezvoltat un joc numit Warcraft Adventures, dar a fost anulat înainte de lansare.

„Credem că multe dintre aceste francize au capacitatea de a avea o mulțime de tipuri diferite de jocuri, o mulțime de tipuri diferite de experiențe”, a spus Brack.

Brack a recunoscut, de asemenea, că Blizzard încearcă să creeze și noi francize noi.

<bWarcraft />

Compania

nu face asta des.

Când a fost lansat în 2016, Overwatch a fost primul IP al lui Blizzard de la Diablo, cu aproximativ 18 ani în urmă. „A trecut mult timp fără a crea o nouă franciză”, a recunoscut Brack.

„Așadar, dorim să creăm mai multe jocuri în francizele noastre și dorim să ne gândim și la noile francize”. J. Allen Brack a preluat funcția de noul președinte al lui Blizzard, după ce fondatorul Mike Morhaime a părăsit compania anul trecut.

Următorul

mare eveniment al lui Blizzard este Blizzcon 2019 în noiembrie.

Nu există nici un cuvânt despre ceea ce poate arăta Blizzard, dar compania speră cu siguranță să aibă o performanță mai bună decât în ​​2018, când compania a dezvăluit jocul mobil Diablo Immortal la o reacție mixtă. În altă ordine de idei, comisarul Ligii Overwatch a lăsat recent pe Blizzard să se alăture Epic pentru a lucra la Fortnite.

Joc informatorWorld of Warcraft