Fortune patch v9.01 downtime anunțat de Epic Games

0
74

Următorul

patch pentru Fortnite va sosi în curând și jocurile Epic tocmai au anunțat că va fi necesară o perioadă de nefuncționare pentru patch-uri.

Se pare că acest patch nu va fi o actualizare a conținutului simplu.

Actualizările de conținut pentru Fortnite, în general, nu necesită timpi de întrerupere și descărcări, însă patch-ul v9.01 pare să fie puțin diferit.

Jocuri

Epic a anunțat că vor fi necesare perioade de downtime pentru implementarea patch-urilor v9.01.

Conținutul plasturelui, altul decât Tactical Assault Rifle, nu este cunoscut în acest moment.

Patch v9.01 va sosi miercuri, 15 mai pentru jucătorii Fortnite din întreaga lume. În timp ce mulți așteptau o actualizare simplă a conținutului, se pare că va fi necesară o perioadă de nefuncționare pentru implementarea patch-urilor.

May

Jocurile

Epic au anunțat deconectarea prin intermediul contului oficial Fortnite Twitter.

Ridicați-vă aproape și personal când versiunea de actualizare v.9.01 va fi lansată mâine, 15 mai.

Inactivitatea începe la 4 AM ET (0800UTC) .- Fortnite (@FortniteGame) 14 mai 2019 Actualizarea ar putea necesita o perioadă de nefuncționare datorată remedierilor pe scară largă. Sezonul 9 a fost lansat cu probleme serioase de încărcare a texturilor și streaming care împiedică anumiți jucători să vadă clădirile în mod corespunzător. În plus, plasturele poate include unele dintre caracteristicile preliminare și datele necesare pentru implementarea sistemului audio HRTF / biaural pe care Epic a lucrat-o.

Acest

lucru, împreună cu alte actualizări audio, sunt programate să vină cu patch-ul v9.1.

Tactical Assault Rifle este, de asemenea, setat să sosească cu actualizarea v9.01.

Epic Games nu a lansat nici o declarație oficială sau note de patch-uri care să discute despre ce va fi fixat / modificat patch-ul v9.01.