Jocul Xbox Pass se îndreaptă spre PC cu noi jocuri Day-One

0
87

Microsoft

a anunțat oficial că aduce pe PC un serviciu de abonament în stil stil Netflix pentru jocuri, Xbox Game Pass.

Abonații pot accesa o bibliotecă rotativă de jocuri descărcabile pentru o taxă lunară. Chiar și pe PC, serviciul va fi numit Xbox Game Pass.

Deși împărtășește un nume cu versiunea Xbox One, anunțul arată că biblioteca PC-ului va fi tratată separat.

Compania

o numește „o nouă experiență pe care o construim împreună cu comunitatea PC”. Mai multe detalii vor fi partajate în cadrul conferinței de presă Microsoft E3 2019. În anunțul de la capul Xbox Phil Spencer, Microsoft declară că serviciul va oferi abonaților acces la o bibliotecă cu mai mult de 100 de jocuri pe Windows 10, reprezentând editori precum Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive și Sega.

Compania sa angajat, de asemenea, să includă noi versiuni de la Xbox Game Studios pe versiunea PC a Game Pass în ziua lansării, la fel ca serviciul Xbox One.

Biblioteca va adăuga noi jocuri în fiecare lună. Membrii Game Pass pot, de asemenea, achiziționa permanent jocurile cu până la 20% reducere în Microsoft Store și 10% din DLC. O întrebare pe care blogul nu a răspuns este dacă abonații actuali ai Game Pass pe Xbox One vor primi, de asemenea, un abonament la biblioteca PC-ului ca parte a taxei existente sau dacă vor necesita două abonamente separate.

E3

Anunțul

a menționat, de asemenea, alte două inițiative cheie pentru jucătorii PC. Primul aduce jocurile Xbox Game Studios la magazinul Steam, începând cu Gears 5 și jocurile Age of Empires.

Compania sa angajat, de asemenea, să sprijine jocurile Win32 din Microsoft Store for Windows.

„Acestea sunt doar câteva dintre pașii noștri într-o călătorie care contribuie la jocurile de pe Windows 10”, a spus Spencer. „Știm că jucătorii PC doresc să vadă jocuri, așa că sper să ne alăturați la noul nostru Xbox E3 2019 Briefing, duminică, 9 iunie, pentru a afla mai multe, inclusiv gama uimitoare de noi jocuri și oferte care vin la jucătorii PC”. Pe Xbox One, serviciul Game Pass costă $ 10 / Â £ 8 / $ 11 UA pe lună pentru o bibliotecă asemănătoare cu jocuri rotative.

Sa

dezvoltat o reputație sănătoasă pentru a avea o bibliotecă solidă, inclusiv câteva indieni în prima zi.

Acesta a subliniat recent planurile pentru sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie, care include accesul zilei unu la Bastards Void și Outer Wilds.

După cum sa menționat mai sus, Microsoft va oferi detalii suplimentare în timpul conferinței sale de presă E3.

press

Ea

are loc duminică, 9 iunie, la ora 1 PT.

conferinta de presaanunţBastardi nebuni