Lumina moarte 2 care vine la E3 2019, cu amabilitatea din Enix Square

0
75

Dying

Light 2 dezvoltator Techland a anunțat un parteneriat cu Square Enix.

Cele două companii se angajează să distribuie jocul zombie în aer liber în America, când se lansează în cursul acestui an. În plus față de parteneriat, Techland teases vom obține o altă privire la joc în doar câteva săptămâni la E3 2019.

„Acest parteneriat reprezintă o ocazie incredibilă pentru ambele companii de a aduce Evul Mediu Modern la audiențe din America”, a declarat șeful departamentului de marketing Ed Linland într-un comunicat de presă. „Parteneriatul nostru începe în acest an la E3 și așteptăm cu nerăbdare o campanie extraordinară care să prezinte ADN-ul favorit al Dying Light în lumea expansivă și sălbatică a persoanelor infectate”. Deși nu a fost confirmată în mod explicit, comentariile Techland despre parteneriatul începând cu E3 probabil înseamnă Dying Light 2 vor face parte din conferința de presă E3 Square Enix, care va avea loc luni, 10 iunie, la ora 18 PT / 9 PM ET (Ora 2 AM BST la data de 11 iunie).

Conferința

de presă din acest an se pregătește să fie una de mare pentru Square Enix. În timp ce nu cunoaștem încă componenta completă E3 a companiei, ea a spus anterior că va prezenta mai mult din Remake-ul Final Fantasy VII în iunie, probabil în timpul prezentării sale E3.

Piața Enix a confirmat, de asemenea, că va dezvălui oficial jocul misterios al Răzbunătorului de la Marvel la E3 2019.

Dying Light 2 a fost lansat oficial la E3 2018.

Dying

Jocul

este setat la 15 ani după predecesorul său și are loc într-o „epocă modernă întunecată”, unde rămășițele omenirii se luptă pentru controlul a ceea ce poate fi ultimul oraș de pe pământ.

Techland descrie titlul drept „nisip narativ”, iar deciziile pe care le luați în timp ce joci vor forma lumea din jurul tău.

Ca și primul joc, Dying Light 2 va sprijini, de asemenea, multiplayer, dar Techland spune că nu va avea un mod de luptă royale.

Nu

a fost anunțată încă o dată cu lansarea firmelor, dar Dying Light 2 va fi lansată pentru PS4, Xbox One și PC mai târziu în acest an.

Dezvoltatorul Techland a anunțat recent o rundă de disponibilizări, deși studioul spune că acestea nu vor afecta dezvoltarea lui Dying Light 2.

E3
Lumina moarte 2E3 conferință de presăFinal Fantasy VII RemakeMinunenisip de narațiunerundă de concedieri