Mari schimbări pentru apelul de datorie

0
68

Call

of Duty: Modern Warfare face o grămadă de schimbări în formula Call of Duty cu reimaginarea clasicului Infinity Ward 2007.

Studioul se îndreaptă spre „continuitate și consecvență” în toate modurile de joc ale Modern Warfare, ceea ce înseamnă că armele se vor simți la fel în jocurile multiplayer ca și în single-player, iar progresia caracterului va continua între aceste moduri.

Dincolo de asta, există unele schimbări interesante, care ar trebui să fie veste bună pentru toți fanii care iau joc atunci când se va lansa pe 25 octombrie – în special, cei care nu vor să plătească pentru noi hărți, dar doresc să se joace cu acei pe diferite platforme.

Infinity

Ward a împărtășit știrile binevenite într-un comunicat de presă care a scăzut alături de prima remorcă Modern Warfare, pe care o puteți vedea mai jos.

Cross-play va fi disponibil pe PC, PS4 și Xbox One, permițând jucătorilor de pe orice platformă să sară într-un meci cu cei de pe alt sistem.

De asemenea, a menționat că „Modern Warfare” nu va avea „sezonul trecut” tradițional, pe care jucătorii trebuiau să-l cumpere în trecut pentru a primi noi hărți pe parcursul anului după lansarea jocului Call of Duty. În schimb, toate hărțile post-lansare pentru Modern Warfare vor fi gratuite pentru toți jucătorii, mimetizând o schimbare pe care am văzut-o în multe jocuri concurente.

Call

Ambele

caracteristici ar trebui să contribuie la menținerea bazei Call of Duty împreună, fără a le limita să se joace doar cu oameni de pe aceeași platformă și care dețin aceleași hărți pe care le fac. În general, ar trebui să existe un număr mult mai mare de oameni împotriva cărora să se joace.

De asemenea, se poate face scandalul Call of Duty un pic mai primit, deoarece jucătorii vor putea să concureze pe platformele preferate.

Studioul a prezentat jurnaliștilor Modern Warfare în săptămâna anterioară anunțând jocul, oferind un sentiment al campaniei pentru un singur jucător și tehnologiei care intră în joc. Împreună cu reimaginarea povestii, Infinity Ward a declarat că lucrează pentru a face Modern Warfare „mai relevantă” pentru lumea actuală și a inspirat povestea jocului din conflictele și documentarele din lumea reală despre ele, precum și din recentele filme de la Hollywood.

Call of Duty: Războiul modernDatorie