Nadeshot a făcut o falsă promisiune falsă lui NICKMERCS despre 100 de proprietate de hoți

0
48

Nick

Nickmercs‘ Kolcheff ia dezvăluit lui Daniel Keemstar Keem că Matthew ‘Nadeshot‘ Haag a promis mai mult decât putea să ofere pe măsură ce scaderea publică a continuat.

Nickmercs a postat în mod public că se despărțise de organizațiile lui Nadeshot 100 Thieves și de atunci a plecat într-un rang Twitch spunând că nu va „face niciodată afaceri cu el din nou”. Keemstar a postat pe 29 mai fotografii Nadeshot și Nickmercs, spunând că „Rumor este Nadeshot oferit NICKMERCS 5% din 100 hoți, dar nu a plătit niciodată!” * MAI MULT: Unde găsiți Fortbyte # 79 „într-o arcadă” Nu a trecut mult timp până când Nickmercs însuși a comentat mesajul „Tweet” și a afirmat: „Nu este vorba de zvon homie.

Este ceea ce este. ” Potrivit lui Rod ‘Slasher’ Breslau, Nadeshot a făcut acordul verbal cu Nickmercs.

Cu

toate acestea, odată ce investitorii au intrat în imagine, contractul a declarat o valoare „substanțial mai mică” a capitalului propriu în 100 de hoți.

Dacă ceea ce Nickmercs susține este adevărat, atunci este de înțeles de ce este atât de supărat cu Nadeshot.

Din păcate, dacă Nadeshot nu a acceptat decât verbal acordul de capital, atunci Nickmercs nu are dreptul la 5% din cauza necontractării. 100 hoți au continuat să devină una dintre cele mai proeminente organizații în esporturi, de la începutul anului 2017 de către Nadeshot.

100

A

fost anunțat pe 29 mai că casa de 100 de hoți din Los Angeles va fi oficial sponsorizată de Cash App, deoarece organizația continuă să facă valuri mari în industria de esporturi și de conținut. * MAI MULTE: Ninja oferă o opinie inițială pozitivă despre Burst SMG Având în vedere că 100 hoți sunt acum deținute de Scooter Braun și de senzația internațională de șold hipopotamică Drake, compania este în valoare de milioane de dolari.

Dacă Nickmercs a fost cu adevărat promis 5% din 100 hoți, acel acord ar putea fi în valoare de un ban destul.

De ce parte ești pe tine?

Credeți

Nickmercs are dreptate sau credeți că abordarea liniștită a lui Nadeshot este calea matură de a merge?

Twitch
Organizația de hoțiTwitch furiosHoți