Netflix’s Dark Crystal Prequel Show Trailer aduce jocul Fantasy Classic Back

0
61

Dark

Crystal: Age of Resistance este precursorul viitorului film clasic din 1982, The Crystal Dark.

Seria a fost în producție de câțiva ani și, în cele din urmă, a lovit Netflix pe 30 august.

Prima remorcă a fost lansată acum.

Ca

și filmul, care a fost co-regizat de creatorul târziu al lui Muppets Jim Henson, noul spectacol folosește păpușii pentru a crea lumea Crystal-ului închis.

Acesta arată uimitor vizual, iar remorca este împachetată cu creaturi ciudate și cu un design remarcabil, care va fi instantaneu recunoscut fanilor filmului.

Se pare că va avea același amestec de aventură palpitantă și fantezie întunecată – verificați trailerul de mai jos și afișul de la sfârșitul acestei povestiri.

in

Dark

Crystal: Age of Resistance se va desfășura pe 10 episoade.

Are un spectacol impresionant, care include: Taron Egerton, Anya Taylor-Jo, Nathalie Emmanuel, Mark Hamill, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Simon Pegg, Andy Samberg, Helena Bonham Carter, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Gugu Mbatha-Raw , Mark Strong și Alicia Vikander.

Sinopsisul oficial spune: „The Crystal Dark: Age of Resistance spune o nouă poveste epică, stabilită cu mulți ani înainte de evenimentele din film, și a realizat folosind păpușii clasice cu efecte vizuale de ultimă oră. Adevărul se află în inima lui Thra, o sursă de putere neînsemnată, dar este deteriorată, coruptă de răul Skeci și o boală se răspândește pe tot teritoriul.

Când

trei Gelfling descoperă adevărul îngrozitor din spatele puterii Skeksiei, se desfășoară o aventură când focurile de răzvrătire sunt aprinse și începe o luptă epică pentru planetă. ” Într-un interviu recent cu Divertisment Weekly, regizorul Louis Leterrier a vorbit despre provocările implicate în utilizarea păpușii, mai degrabă decât despre CGI pe care l-ați aștepta pentru un astfel de spectacol în 2019.

„Nu luptam împotriva nimănui, luptam împotriva bunului simț și practicabilitate „, a spus el.

„Este atât de complicat să construim o păpușă, să închiriăm păpușari, toate chestiile astea.

Entertainment

Am

ales drumul cel mai lung și cel mai greu și suntem foarte recunoscători [am făcut-o.”

Arată absolut uimitor „).

În lucrăriDivertisment săptămânalCristalÎntunericVârstă