Noko Automata, Yoko Taro, puternic implicat în conținutul de Fadowy Shadowbringers, Naoki Yoshida Says

0
30

Următoarea

expansiune la Final Fantasy XIV Square Enix, denumită Shadowbringers, va introduce o mare varietate de schimbări în gameplay-ul de bază, precum și un nou conținut. Și una dintre cele mai interesante adăugiri va fi un întreg raid dedicat lui Nier Automata.

Se numește YoRHa: Dark Apocalypse, și va fi mult mai mult decât evenimentul crossover tipic, deși nu prea multe au fost detaliate încă. Cu toate acestea, am avut șansa de a vorbi cu directorul FFXIV și de producătorul principal, Naoki Yoshida, în timpul unui eveniment de previzualizare pentru Shadowbringers și întrebat de unde a venit ideea, dacă există detalii pe care ar putea să le tachineze și cât de mult este implicat creatorul lui Nico Yoko Taro în creația raidurilor.

Yoshida-san a declarat că crossover-ul a fost determinat de feedback-ul jucătorului și a elaborat: „Când a fost lansat Nier Automata, mulți oameni spuneau:” Vrem unelte 9S sau 2B în FFXIV! ” Bineînțeles, dacă pur și simplu avem îmbrăcăminte sau un costum implementat în FFXIV, este simplu, este rapid, dar sunt sigur că nu ar fi distractiv dintr-o perspectivă de joc „. Cred că se bazează mai mult pe gameplay-ul lui Nier decât pe mecanica de luptă a lui FFXIV. – Naoki Yoshida El a continuat: „De ce nu ai venit pe Yoko-san si ai creat continut de acest fel de plase FFXIV si Nier impreuna?

Si

ca o recompensa, poti obtine uneltele si costumele.Ce simt ca ar fi mult mai interesant joc , dacă am participat la el.

Ne-am apropiat de Yoko-san și l-am întrebat: „Vrei să faci un astfel de proiect?”

Era fericit să fie la bord.

<bFinal Fantasy XIV />

Implicarea

lui Yoko-san este foarte semnificativă, ca și cum ar crea un joc întreg.

Pe parcursul următorilor doi ani, vom continua să colaborăm cu el și echipa pentru a aduce conținut. – Naoki Yoshida În ceea ce privește informațiile referitoare la conținut, Yoshida-san a menționat că nu poate da multe detalii.

Dar el a spus că acest raid va avea o aromă unică a lui Nier Automata, mai mult decât s-ar putea aștepta.

„Credem

ca va fi foarte in concordanta cu jocul Nier si va aduce foarte bine gusturile lui Yoko-san.

Pe langa mecanica de lupta, cred ca se bazeaza mai mult pe gameplay-ul lui Nier decat pe FFXIV a scris mecanismul de scriere a textului și a scenariului și ne-a oferit idei pentru design-ul șefului și, odată ce vom veni cu schițele vizuale, el va revizui și va verifica fiecare piesă pe care îi aducem.

„Implicarea lui Yoko-san este foarte semnificativă, ca și cum ar crea un întreg joc. În decursul următorilor doi ani, vom continua să colaborăm cu el și cu echipa pentru a aduce conținut. relaţie.”

<bNier Automata />

Dacă

nu sunteți familiarizați cu ce raiduri se întâlnesc în MMORPG-uri, acestea sunt, de obicei, lungi, misiuni multiplayer PvE lungi, cu petreceri mai mari și provocări variate, cum ar fi bătăliile septice multi-pas greu intercalate cu puzzle-uri de mare miză. YoRHa: Dark Apocalypse nu este de așteptat să fie disponibil la lansarea Shadowbringers, deoarece raidurile sunt de obicei lansate în urma unor actualizări ulterioare post-release de peste un an sau doi (așa cum a menționat Yoshida-san de mai sus) și necesită ca jucătorii să fie la max cu unelte de înaltă calitate.

FFXIV a încorporat deja evenimentele crossover cu Monster Hunter – care a răsturnat scenariul pe mecanica jocurilor pentru a se alinia mai aproape de acea serie – și Final Fantasy XV care a implicat o călătorie cu Noctis.

Un alt raid nou numit Eden este proiectat de designerul jocului de-a lungul timpului și regizorul Hearts din regiunea Tetsuya Nomura. Și se pare că MMORPG-ul va face mari eforturi pentru a face și mai mult pentru Nier Automata în viitorul apropiat. În ceea ce privește noua expansiune, am făcut o defalcare a celor mai mari schimbări și adăugiri care vin la FFXIV cu Shadowbringers și update-ul 5.0, care implică multe revizii de joc împreună cu noi locuri de muncă și curse.

Shadowbringers

lansează pentru PC și PlayStation 4 pe 2 iulie 2019.

Vanator de monstriinimile regatului