Ora de începere, cum să urmăriți și mai mult

0
70

Începând

din acest an, EA va organiza evenimentul anual EA Play în weekendul anterior E3 2019.

Evenimentul are loc întreaga săptămână pentru participanți pentru a încerca jocuri și a participa la evenimente speciale, dar pentru cei care vizionează acasă, acțiunea va să fie centralizat în dimineața zilei de sâmbătă, 8 iunie.

EA și-a prezentat deja planurile, inclusiv ordinea exactă și intervalul de timp pentru jocurile pe care intenționează să le arate.

Asta

înseamnă că, dacă sunteți interesat doar de anumite jocuri, veți ști exact când să vă programați.

EEST Play Live începe la ora 9:15 PT pe 8 iunie, cu o prezență, urmată la scurt timp de primul slot de joc cu Star Wars: Jedi Fallen Order la ora 9:30.

De acolo, de fiecare dată, slotul durează o jumătate de oră toată dimineața și în după-amiaza devreme.

<bE3 2019 />

Puteți

verifica întreaga gamă de jocuri și gazde de mai jos.

Prezentarea EA Play va fi difuzată pe propriile canale YouTube și Twitch ale EA, precum și chiar aici.

Puteți să marcați această pagină pentru o referință ușoară și să urmați linkurile de mai jos pentru toate canalele noastre de acoperire.

EA

renunță la o conferință formală de presă în acest an și a subliniat deja un program cu momente foarte specifice pentru diferitele sale jocuri.

Asta inseamna ca ne putem astepta probabil la o lipsa de anunturi de joc surpriza sau de remorci pentru titluri care nu vor fi lansate in acest an. În schimb, compania se concentrează pe linia sa de producție din 2019, iar fiecare dintre prezentările cu flux de 30 de minute le va focaliza cu o scufundare profundă. Acestea fiind spuse, dacă sunteți un fan al oricăruia dintre aceste jocuri sau chiar curios despre viitoarea bibliotecă, dedicând o jumătate de oră întreagă pentru fiecare joc înseamnă că vom vedea probabil mai multe detalii decât noi într-o scenă tipică E3 prezentare.

Acesta va fi primul nostru aspect extins la gameplay-ul Star Wars: Jedi Fallen, iar noi de asemenea știm că EA va folosi slotul Apex Legends pentru a detalia pasul său de luptă Sezonul 2.

<bYouTube />

De

asemenea, suntem probabil să vedem mai multe planuri pentru Battlefield V și Sims 4. În mod curios, jocul de antrenori EA Anthem nu a dat un loc în prezentare, deci pare puțin probabil ca BioWare să detalieze orice actualizare live.

Evenimentul complet va dura pe parcursul întregului weekend pentru participanți, dar duminica ar trebui să fie relativ liniștită de la EA. Acest lucru vă va oferi mai mult timp pentru a verifica celelalte prezentări de scenă care au loc în acea zi, inclusiv Microsoft și Bethesda.

Consultați programul complet de conferințe de presă E3 2019 pentru mai multe detalii despre aceste emisiuni.

TIC nervos